pogryzienie przez zwierzę

• Autor wątku Autor wątku Agataa1984
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

Agataa1984

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
23
Nie wiem czy na tym forum to powinnam napisać, ale mam pewne pytanie:Otóż wczoraj z moim mężem i małym dzieckiem pojechałam do gospodarstwa agroturystycznego i po zapłaceniu wstępu moje dziecko mogło iść na należący do właściciela plac zabaw, na którym biegały sobie kucyki. W pewnym momencie kucyk zaatakował moje dziecko i ugryzł ją w ucho. Myślałam, że skończy się na małej rance, ale okazało się, że to w cale nie jest takie błahe bo może okazać się, że kucyk miał wściekliznę. Lekarka powiadomiła sanepid, który ma się zająć tą sprawą. dzwoniłam do właściciela ale on ma to gdzieś, według niego nic się nie stało, chociaż lekarka mówiła, że to ie pierwszy raz jak ten kucyk pogryzł dziecko. Kucyki biegają gdzie chcą, nie są przywiązane a Pan właściciel nawet przepraszam nie powiedział tylko całą winę zwalił na nas, że niby to wina dziecka, że podleciało do kucyka. Może to i byłaby racja, ale przecież kucyk nie był przywiązany i widziałam, że inne dzieci też atakował. jakby się okazało, że moje dziecko musi byc szczepione na wściekliznę to byłaby dla mnie tragedia. Chciałabym, żeby ten cały właściciel w końcu coś z tym zrobił więc co powinnam zrobić w tej sytuacji? kogo powiadomić? proszę o odpowiedź

Powrót