pójdę do więzienia!

• Autor wątku Autor wątku Asia777Asia
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
A

Asia777Asia

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Pewnego czasu, założyłam fałszywe konto. Bez zbędnych ogródek. Fotki nie były moje, jakiejś innego kobiety którą znalazłam na instagramie. Pobrałam kilka fotek, ot zwykłych. Nie podawałam się nigdy za nią, zawsze byłam osobą "trzecią". Ani sobą ani nią. Pisanie bywało,,, mocno pikantne często z ludźmi na GG. Pewnego razu loguje sie a tu taki komunikat

,,Twoje konto zostało zablokowane na stałe z powodu naruszania Punktu 7 Działu III „Regulaminu Platformy GG”. Naruszenie może również wypełniać znamiona przestępstw wymienionych w art. 202 Kodeksu Karnego. Jednocześnie informujemy, że nasze serwery odnotowują adresy IP, historię rozmów i przesyłane pliki, które możemy przekazać na żądanie uprawnionych organów celem identyfikacji rozmówcy, na mocy art. 15 § 3 Kodeksu Postępowania Karnego. Dlatego prosimy o powstrzymywanie się od działań sprzecznych z prawem i naszym Regulaminem. Zespół Gadu-Gadu""

Ze strachu usunęłam fejkowy mail, wszystkie fotki z kompa, to konto też z kompa i pliki GG.
Wyczytałam na innym forum że takie bany się zdarzają i to często pod byle pretekstem. Chciałam to dla spokoju sumienia sprawdzić. Założyłam kolejne fejkowe konto mail, zakładam nowe konto GG i.... i nie mogę go założyć....
Zakładam, wpisuje co trzeba, kopiuje z linku na maila kod i się nie chce to nowe konto zalogować. Wyskakuje że "błędne hasło" Choć jeszcze zalogowało pierwszy raz.... Opcja "odzyskaj hasło" nic nie daje bo na mail nie przychodzi link....
Nie było żadnych erotyzmów z nieletnimi. Zapewne ktoś, albo parę osób zgłaszało konto za lewe fotki.
Co teraz? Coś mi grozi? Wszczęto jakieś postępowanie?

Asia777Asia napisał:
... Chciałam to dla spokoju sumienia sprawdzić. ...
Na jakiej podstawie uważasz, że po takim zachowaniu, użytkownicy FP mają Ci zapewnić spokój sumienia? Zamykam.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót