Z
zdeba277
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Witam chcialbym sie dowiedziec co robic? To tak kupilem karte graficzną do komputera za kwote 1299zl oraz wielu innych uzytkownikow od pana z allegro ktory ma nick "jacekonrad" pieniadze wplacilem przelew jak inni uzytkownicy, ale polowa z nas kart nie otrzymala z panem jackiem cisza telefon juz nie dziala oraz na emaile nie odpisuje... sprawe zglosilem na policje oraz inni uzytkownicy w celu oddzyskania pieniedzy z POK z allegro. Zlozylem zeznania ale niestety po miesiacu czasu zajechalem na komisariat spytac jak moja sprawa i policjant prowadzacy mowi mi ze goscia znalezli, ze mu sie noga powinela i wyjechal za granice na chwile, lecz karty ma wysylac lub pieniadze oddawac... i on jest za tym by postwpowanie przygotowawcze umorzyc jezli prokurator tez bedzie za... a inni uzykownicy dostali juz nr RSD bo sprawa jest w toku a u mnie umorzono i karza mi sie sadzic z nim cywilnie bo uwazaja ze to sprawa cywilno prawna a nie przestepstwo... rzadnego papieru nie sostalem ani nic poprostu ani pieniedzy ani pomocy ze strony policji... co zrobic w tej sytuacji??