T
tommy81
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 23
witam w październiku policja zatrzymała mnie za jazde po pijaku samochód na parking policyjny prawko zabrane wyrok przez tel od prokuratora. samochodu nie mogłem odebrać ponieważ policja nie mogła na podstawie dokumentów które miałem stwierdzić czy auto jest moje 17 grudnia o 13:15 listonosz przynosi awizo odbieram je 23 grudnia z poczty. jest to wezwanie na komende na 17 grudnia na godzine 8:30(hehe) 24(wigilija wesołych
) dzwonie do pani policjant która prowadzi sprawe i słysz że nie ma czasu żeby ze mną rozmawiać i czy jeszcze coś od niej chce tłumacze że awizo przyniusł listonosz tego samego dnia którego miałem się stawic mówie że odebrałem z poczty 23 i dzwonie do niej dzisiaj czyli 24 żeby powiedziec że dopiero odebrałem i znowu słyszę że jeżeli tylko tyle mam jej do powiedzenia to na nie ma czasu i wysyła sprawe do prokuratora i przednim się będę tłumaczył. wydaję mi się że wysłała to np. dzisiaj żebym jutro był, bo chciał sobie sprawy z kończącego się roku pozamykać. czy tak można ile wcześniej powimnło przyjść wezwanie czy przypadnie nie utrudnia mi wyjaśnienia sprawy? dzięki za pomoc wesołych