Pomoc Studia !!!

• Autor wątku Autor wątku mikusia90
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

mikusia90

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
15
Mam prośbe. Mam wybrac 8 przedmiotow na seminaria. mam dylemat. srednio lubie swoj kierunek studiow ale juz ze jestem wiec tez wolalbym prostsze przedmioty. byscie pomogli mi z wyborem od 1 do 8 (1-najprostszy 8-najtrudniejszy przedmiot) z gory dziekuje za pomoc

:
prawo cywilne
prawo konstytucyjne
prawo pracy
prawo karne
prawo administracyjne
procedury administracyjne
historia administracji
finanse publiczne i prawo finansowe w krajach ue
:winko::(:(:(

To Twoja "szkoła", Twoja wiedza, Twoja nauka i Twoja przyszłość - nikt za Ciebie takich wyborów nie będzie podejmował. Sama jesteś odpowiedzialna za swoje życie.

Jeśli uważasz, ze prawo cywilne jest najprostsze, to je sobie wybierz. Powodzenia życzę...

nie napisalem ze najprostsze tylko podalem 8 przedmiotow ... to nie jest ze ktore.. ja sie was pytam ktore wg was.
wg mnie prawo pracy potem prawo konstytucyjne..a dalej sam nie wiem nie chce narzekan ze to ja wybieram po prostu pytam ktore wy byscie wybrali za najprostsze :)

Ostatnia edycja:
Wiesz... dla kogoś proste jest cywilne a trudne karne i na odwrót... Każdy ma inne predyspozycje.

jak CI nie odpowiada kierunek studiów...
to po co tam siedzisz i czas marnujesz...?

nie wybieraj już przedmiotów. szukaj lepszego kierunku. rada od serca;);P

a co do opisanych. żadne nie jest wąskie. ani łatwe. może się wydawać że konstytucyjne jest "wąskie" bo to tylko konstytucja...i tu zonk;)
zależy z czego jesteś lesza "umysłowo" że się tak wyrażę.:lol::cool:

wiem wiem wiesz juz 3 rok ostatni wiec nie oplaca sie zmieniac :) z gory dzieki :)pozdro i czekam na inne odpowiedzi

Trudno powiedzieć - skoro to nie prawo, to pewnie przedmioty jednosemestralne, które tak naprawdę nie będą trudne, a tym bardziej omawiane w całości.. Jeżeli jesteś na administracji, to chyba lepiej skupić się na administracyjnych przedmiotach. Choć z drugiej strony to nudne, a na pewno nie omówicie cywilnego całego - więc tylko bardziej życiowe, przydatne kwestie. To samo karne. Do tego wzięłabym prawo pracy - to już na pewno w przyszłości się przyda. Poza tym ile tych przedmiotów? Piszesz, że masz 8, a podajesz tylko 8..

Ostatnia edycja:
dzieki wielkie nasty :!::!::!::!:

Powrót