Pomoc w spr.zawieszenie

• Autor wątku Autor wątku djfalck
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

djfalck

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
7
witam wszystkich otoz mam problem i to powazny a mianowicie dostalem 1 rok i 3 miesiace pozbawienia wolnosci na 3 lata z tego co wiem dolicza sie ejszcze pol roku karencji oraz 2 meisiaca w moim wypadku dlatego iz uprawomocnil sie wyrok podaj dokaldne daty

sad rejonowy w..... data wydania oraz uprawomocnienia sie orzeczenia 2004-09-23 / 2004-09-30

orzeczenie 1 rok i 6 meisiecy pozbawienia wolnosci,20 stawek po 30 zl grzywny oraz 1 rok i 3 miesiace pozbawienia wolnosci oraz 1 rok i 8 miesiecy pozbawienia wolnosci

wykonanie kary zawieszono na okres 3 lat

i teraz pytanie moja kara wedlug wszystkich przepisow minela 31 marca 2008 roku zlozylem oczywiscie wniosek zapytanie o udzielenie informacji o osbie i dlaej widnieje jako notowany co juz jest sprzeczne z prawem poniewaz moj wyrok minal i pytanie dlaczego to jeszcze ejst w papierach?i jak temu zaradzic bo juz 100 zl wydalem na te znaczki a nie powinienem byc juz notowany bardzo prosze o wszelka pomoc poniewaz juz czlowieka krew zalewa 1 ra zglupote zrobil i cale zycie ma cierpiec? pozdrawiam i czekam na info

A kiedy zapadły te wyroki - 1 rok i 6 m-cy i następny - 1 rok i 8 m-cy? czy wykonałeś karę grzywny?

wykonanie kary zawieszono na okres 3 lat

do tego doliczylem jeszcze pol roku karencji czyli 3.5 roku + 2 meisiace uprawomocnienia sie wyroku i wychodzi mi ze mialem do 31 marca 2008 roku kara grzywny zostala spłacona byla rozlona na raty problem jest taki ze wobec prawa polskiego nie powinienm byc juz notowany w krk a dalej jestem co w takim wypadku zorbic? pisac pismo o wymazanie mojego wyroku do krk?

Pisze Pan niejasno, to wszystko wyżej to był jeden wyrok?
Przy zawiasach zatarcie następuje automatycznie, nie trzeba nic pisać.
Sprawdzić to można poprzez wzięcie sobie karty karnej-cena 50 złotych.

juz jest wszystko ok wiec wyroku juz nie mam w papierach sprawdzone temat mozna zamknac

Powrót