M
Malas
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Witam.
Nazywam się Mateusz Wawrzaszek i jestem administratorem serwisu BayerLeverkusen.pl . Agencja ASInfo(asinfo.pl) dopuściła się splagiatowania tekstu z mojej strony rozsyłając go do swoich partnerów bez żadnego kontaktu ani tym bardziej podania źródła. Oto lista stron, na których pojawiła się moja wiadomość:
Czy mogę żądać np. pieniędzy w zamian za nie wystąpienie na drogą sądową? Plagiat jest tutaj ewidentny, a sprawa w sądzie dla tak dużej firmy nie jest zbyt komfortowa, więc chcę im pójść niejako na rękę.
Pozdrawiam i proszę o pomoc.
Nazywam się Mateusz Wawrzaszek i jestem administratorem serwisu BayerLeverkusen.pl . Agencja ASInfo(asinfo.pl) dopuściła się splagiatowania tekstu z mojej strony rozsyłając go do swoich partnerów bez żadnego kontaktu ani tym bardziej podania źródła. Oto lista stron, na których pojawiła się moja wiadomość:
A to oryginał:Tylko Piłka - Piłka Nożna - W sobotę losowanie I rundy Pucharu Niemiec
Rytm piłki: W sobotę losowanie I rundy Pucharu Niemiec
W sobotę losowanie I rundy Pucharu Niemiec - Piłka Nożna - Wiadomości Piłkarskie, Liga Mistrzów
W sobotę losowanie I rundy Pucharu Niemiec | Ligi zagraniczne - Niemcy | Wydarzenia
W sobotę losowanie I rundy Pucharu Niemiec - LigiNiemieckie.pl - Informacje z boisk Bundesligi i 2. Bundesligi
Losowanie I rundy Pucharu Niemiec
Czy mogę żądać np. pieniędzy w zamian za nie wystąpienie na drogą sądową? Plagiat jest tutaj ewidentny, a sprawa w sądzie dla tak dużej firmy nie jest zbyt komfortowa, więc chcę im pójść niejako na rękę.
Pozdrawiam i proszę o pomoc.