Pomoc w uzyskaniu kontaktu do VPF I Niestandaryzowany Sekurytyzacyjny Fundusz Inwesty

• Autor wątku Autor wątku RafWoj1485
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
R

RafWoj1485

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
Witam

Pisze z takim pytaniem ponieważ rodzice posiadają dług w funduszu inwestycyjnym "VPF I Niestandaryzowany Sekurytyzacyjny Fundusz Inwestycyjny Zamknięty" dług jest już u komornika i wpłacają już pieniądze od 2014 r.
Chciałbym się z nimi jakoś skontaktować, zawrzeć ugodę lub spłacić część zadłużenia lecz nie mogę nigdzie znaleźć kontaktu do nich.

Czy ten fundusz przejęła jakaś inna firma windykacyjna ( tak jak np Kruk przejął Presco Investments)???
Ma ktoś może jakieś informacje na ten temat albo jakiś kontakt do tego funduszu (telefon, mail itp).

Z góry dziękuje i pozdrawiam

jeśli dług jest u komornika, to kontakt do komornika.

Numer KRS0000206615, Adres:GRÓJECKA 5, 02-019 WARSZAWA

Tak te dane KRS i adres też znalazłem ale nie wiem czy są prawdziwe.
Znalazłem też nr tel ale jak chce zdzwonić to jest informacja że nie ma takiego nr.

Zależało by mi na pewnym nr tel żeby zadzwonić i z nimi porozmawiać albo maila. Chciałbym się z nimi dogadać. Chce wpłacić im bezpośrednio 3/4 zadłużenia gotówką jednorazowo bez komornika. Dlatego mi tak na tym zależy.

Czy jeśli zapytam o taki kontakt komornika udzieli mi informacji na ten temat?

RafWoj1485 napisał:
Czy jeśli zapytam o taki kontakt komornika udzieli mi informacji na ten temat?
trudno powiedzieć ale zapytać o nr telefonu można a co odpowie tego nikt nie wie,

A jeśli nie będzie chciał przekazać takiej informacji czy jest możliwość sprawdzenia gdzieś czy ten fundusz przejęła jakaś firma windykacyjna?? Jakaś strona www, instytucja???

RafWoj1485 napisał:
A jeśli nie będzie chciał przekazać takiej informacji czy jest możliwość sprawdzenia gdzieś czy ten fundusz przejęła jakaś firma windykacyjna?? Jakaś strona www, instytucja???
napisz pismo do wierzyciela i wyślij pocztą,

Powrót