Pomocy, co mi grozi?

• Autor wątku Autor wątku polop0123
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

polop0123

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
6
Witam, Ktoś znający język niemiecki i ktoś znający prawo wie co mi grozi. Miałem do zapłącenia karę w niemczech 250 euro nie zapłaciłem całej z powodu problemów z kasą, teraz przyszło mi takie coś, tłumaczyłem to sobie i musze zabulić teraz 1200 euro a jak nie to idę do kicia na 30 dni, nie zapłace tyle kasy bo jej nie mam, co mi grozi?, będzie Europejski nakaz aresztowania i powiną mnie w Polsce?
undefined

🤣🤣🤣
Witam
Przecież już odpowiedziałeś sam sobie na pytanie które zadajesz.
Pozdrawiam

a to nie jest tak że ena wystwiają dopiero jak do odsiadki masz minimum 4 miesiące?, bo tak czytałem gdzieś.

Pomożecie mi Napisać do tego sądu o rozłożenie tych 1280 euro na raty :(? Proszę was bardzo nie znam niemieckiego i nie jestem w stanie zapłacić tylu pieniędzy, mam komornika na koncie, byłem bezrobotny przez ostatni rok przez moje problemy psychiczne a teraz pracuje dopiero miesiąc :/, Błagam . Chciałbym je rozłożyć na 100 euro miesięcznie .

Dobra wrzucam lepsze skany https://imgur.com/a/frJ2H90

Sam spróbowałem napisać przy pomocy tłumacza i takie coś mi wyszło, mogę takei coś im napisać myslicie??? , proszę odpiszcie bo nie mam za dużo czasu :( "Ich bitte um Erlaubnis, die Zahlung in Raten aufzuteilen, weil ich einen Gerichtsvollzieher auf meinem Konto habe. Ich kann die Strafe nicht sofort bezahlen. Ich zahle es in monatlichen Raten von 100€."

Powrót