pomocy !!! grzywna

• Autor wątku Autor wątku Ryuzaki
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
R

Ryuzaki

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
8
Witam na pocztaku prosze o usuniecie tamtego tematu poniewaz pisalem go na szybkiego teraz postaram sie opisac moj problem otoz zlapala mnie policja nacpanego wyposcili mnie do domu no i przyszlo najpierw pismo ze sprawe skierowano do sadu a teraz przyszedl akt oskarzenia jakies pismo i Blankiet na 782 EURO ktos mi powie jak to rozlozyc na raty bo niestac mnie wplacic calej sumy odrazu a chcem zaplacic aby miec spokoj Pisac poczta i czekac na odp ?? pismo z blankietem przyszlo z jakiegos stadt oberhausen mozliwe ze to wymiar sprawiedliwosci pisac do nich czy da rade wplacac na raty na ten blankiet bo sa 2 jeden dla nich a 2 dla mnie sam niewiem co robic doradzcie cos jak to rozlozyc na raty

napisać nie zaszkodzi,,
polacy tu grzywna 1000 euro np,,za jazde po pijaku rozkładają po 100 ..i da rade;)

no ale gdzie mam pisac tam skad to przyszlo

czy jak bo sam niewiem wiem ze sie da na raty ale jak preciez niepojade 1000 km na jakis komisariat mam gdzies pisac czy jak wplacac na ten blankiet 50 euro miesiecznie i trzymac kwitki chodzi mi o nr sprawy zaczac wplacac pieniadze co miesiac na konto to co podali + numer sprawy czyli sam sobie to rozkladam bo juz niekumam a nikt niechce pomoc

czlowieku, dostales od kogos nakaz naplaty, w naglowku jest chyba napisane od kogo. Co do jest do nierozumienia? Sam na wlasna reke nie mozesz sobie rozlozyc na raty, tylko musisz napisac do tego, kto ci wystawil ten mandat, ze prosisz o rozlozenie (i zaproponponwac na jakie raty) oraz uzasadnic
a na poczatek radze cokolwiek wplacic, to zrobi lepsze wrazenie, bo innaczej skieruja od razu sprawe do jakiego biura inkaso, gdzie powstana dodatkowe koszuty

Ostatnia edycja:
no to zloz wniosek o rozlozenie na raty ze wzgledu na trudna sytuacje finansowa

Powrót