U
użytkownik10013
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 95
Witam, Mam do was pytanie bo mam na to 7 dni aby odpisać . Wysłałem sprzeciw od nakazu zapłaty , formularz wziełem z strony internetowej , przyszło do mnie dzisiaj list , i pisze : Sąd Rejonowy w -----------Wydział Cywilny w sprawie powództwa Ultimo Niestandaryzowany Sekurytyzacyjny Fundusz Inwestycyjny Zamkniety przeciwko ------------roszczenia z umowy pożyczki wzywa do uzupełnienia braków formalnych sprzeciwu od nakazu zapłaty poprzez jego odpisu i to w terminie 7 dni pod rygorem odrzucenia sprzeciwu.
Więc co ja mam tam uzupełnić , formularz wypełniłem ale żadnych dokumentów nie dałem, czy mam wysłac im dokumenty związanę z tą sprawą o 5 lat temu wziętą pozyczkę ? wsumie to sąd w 1 liście wysłał to w poźwie do mnie . Sam nie wiem co mam robić .,
Więc co ja mam tam uzupełnić , formularz wypełniłem ale żadnych dokumentów nie dałem, czy mam wysłac im dokumenty związanę z tą sprawą o 5 lat temu wziętą pozyczkę ? wsumie to sąd w 1 liście wysłał to w poźwie do mnie . Sam nie wiem co mam robić .,