Pomocy! wdepnąłem w coś złego :(

• Autor wątku Autor wątku Ronii123ppp
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
R

Ronii123ppp

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
26
Hej! Pomoże ktoś jak wyjść z tej sytuacji.. Zadłuzyłem sie w jednej chwilówce na 3600 więc wziąłem kolejną na kwotę 3500 zł ale na 2 miesiące tym razem czyli do maja w Feniko . Mam też drugą chwilówke na kwote 2000zł .. Pomoże ktos jak z tego wyjść ;( Dodam ,ze obecnie jestem bezrobotny mam 25 lat i mam mieć teraz operację dosyc powazna i nie chce sie stresowac.. Na wiosnę chciałem wyjechac za granice na stałe i zapomniec o tych złych wspomnieniach z polski i spłacic te chwilówki... Czy w takiej sytuacji polecacie wziąc cos w banku ratalnie? Ale wątpie by ktoś mi dał ze względu na brak pracy obecnie :( :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Nie chce mi się życ ... i ogólnie czuje sie jak "śmiec" :( Chce to naprawic ale gdyby nie ta operacja to poszedłbym do pracy teraz jakiejkolwiek a tak to 4-5 tyg nie będe mogl pracowac :(((

Chyba nie to forum. Jednak jeśli chodzi o takie porady to pożycz kwotę od rodziny jak nie od jednej od większej ilości osób. Jeśli jeszcze formy pożyczkowe nie skierowały sprawy do sądu oszczędzić na kosztach postępowania sądowego i lub egzekucyjnego

Wysłane z mojego HD1913 przy użyciu Tapatalka

Powrót