Ja również dostałam w piątek takie pismo z terminem do zapłaty 05.11.2014 jak jedna z Pań tutaj piszących na taką samą kwotę za niby zamówione " Moje najlepsze przepisy " ...... czyż to nie dziwne, że raptem większość Osób zapłaciła taką samą kwotę, a później , by zrezygnowała z płacenia ???? . Dzisiaj zadzwoniłam do tej ECS mówiąc, że nigdy czegoś takiego nie zamawiałam. Spytałam też z którego roku niby jest to zamówienie. Na co Pani odpowiedziała mi, że 1998 ...... ja na to " który rok ? !!!! " Pani stwierdziła, że niby już wpłaciłam w 1998 roku jakąś kwotę ( o której z resztą nie mam zielonego pojęcia ) chociażby z tego względu, że nigdy z tego wydawnictwa nic nie zamawiałam i jedyne publikacje jakie zawsze miałam w domu to tylko Digest Riders. Kwota jest 324,12 PLN, a należność główna 82.35 PLN. Masakra jakaś !!!! Jak powiedziałam, że to jest przedawnione i, że zgłoszę to jako wyłudzenie to " mądralińska " z drugiej strony " drutu " powiedziała mi, że i tak będę musiała zapłacić. Pytanie tylko za co jeśli tego nie posiadam, więc usłyszałam, że być może mój Mąż lub dzieci to zamówiły i wtedy ogarnął mnie pusty śmiech..... tak, tak z całą pewnością dzieci wówczas 12 letni Syn lub 10 letnia Córka. KPINA !!!!! Jeszcze raz KPINA !!!! JAWNE ZŁODZIEJSTWO i WYŁUDZANIE PIENIĘDZY !!!!!