Pomocy!!!!

• Autor wątku Autor wątku rafek2411
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
R

rafek2411

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
Witam wszystkich mam problem dwa razy mnie złapano prowadząc samochód pod wpływem alkoholu nie mając nigdy prawa jazdy drugi raz był w czasie pierwszego zakazu dostałem dwa wyroki zaś pierwszy zakaz sąd mi odwiesił dostałem bilet do zakładu karnego lecz nie mam zamiaru się tam wstawić te dwa wyroki dostałem w polsce.jestem teraz poszukiwany w polsce czy w zaistniałej sytułacj mogę starać się o prawo jazdy w innym kraju europejskim głównie chodzi mi tu o wyspy. Dziękuję za pomoc

Nie powinno być problemu jeżeli jestes poszukiwany listem gończym w Polce.
Jeżeli jednek wydano za Tobą Europejski Nakaz Aresztowania (a tego nie sprawdzisz) to prawdopodobnie Cię aresztują i deportują.
Pamiętak Wyspy Brytyjskie to nie Polska, to policyjny kraj i tam cieżko cokolwiek ukryć.

a le ja narazie jestem pewien ze nie mam europejskiego po szukaja mnie o dwóch tygodni

Ale dziekuje NOPAIN

rafek2411 napisał:
a le ja narazie jestem pewien ze nie mam europejskiego po szukaja mnie o dwóch tygodni

To że jest Pan poszukiwany od dwóch tygodni o niczym nie świadczy.
Jeżeli organ posiada wiarygodną informację, że poszukiwany przebywa poza granicami Polski wydanie nakazu doprowadzenia / listu gończego oraz ENA może się odbyć praktycznie tego samego dnia.

Powrót