A
akellah21
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Witam, nie wiem czy wybralam odpowiednie forum bo nie znam sie na prawie
mam problem, prosze o porade bo juz nie wiem co mam zrobic, chodzi o to iz poznalam pewnego Pana ktory zaproponowal mi prace a na okres probny mialam odbyc 6miesieczny staz w fili jego firmy. Firma zglosila mnie do urzedu pracy na staz i wszystko wygladalo ladnie pieknie, natomiast juz po podpisaniu wszystkich papierow i otrzymaniu skierowania na staz okazalo sie ze biuro w ktorym mialam odbywac staz nie jest gotowe do pracy poniewaz to nowa placowka wiec byl remont, i tak Pan mnie zwodzil przez 3 miesiace ja pobieralam wynagrodzenie z tytulu odbywania stazu malo tego pan podbuil mi wiekszosc dokumentow w tym listy obecnosci aja siedzialam w domu, nie wiem co mam zrobic w swietle prawa czy zglosic ze jest taka sytuacja czy nadal cierpliwie czekac
uwazam ze zle robie ale boje sie ze moge poniesc za to nie zbyt przyjemne konsekwencje ze nie zglosilam wczesniej takiej sytuacji...
co robic?? firma jakos sie nie garnie do rozwiazania tej przykrej sytuacji nie odbieraja telefonow nie odpowiadaja na maile....prosze pomozcie jestem mloda osoba pierwsza moja praca i takie przykrosci