Pomocy

• Autor wątku Autor wątku phenix1988
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

phenix1988

Proszę o kontakt irytuje mnie sprawa mojego przyjaciela ktory popełnił przestępstwo chodź w oczach ludzi jest niewinny

a jakie jest pytanie?

Mój kolega nie wrócił do zakładu karnego wcześniej pracował na wolności uczestniczył we wszystkim co miało na celu resocjalizowanie się. Silny impuls sprawił że uciekł mianowicie jego Mama umierała i nikt mu nie chciał udzielić przerwy w karze przepustki ani warunkowego przedterminowego zwolnienia

Do tej pory się ukrywa poza granicami kraju jego Mama odeszła wyjechał za pieniędzmi i praca aby jej pomóc

Czy może liczyć na to że jak odda się sam w ręce sprawiedliwości to uniknie konsekwencji związanych z niepowrotem do jednostki czy może pisać do prezydenta o ulaskawienie

1 kwietnia może pisać. W inne dni nie ma szans.

Dysponuje ktoś jakims nr telefonu chciał bym porozmawiać o tym i wytłumaczyć wszystko

Mój kontakt z przyjacielem ostatnio jest bardzo słaby ale jego historię znam od podszewki i zrobię wszystko co w mojej mocy aby mu pomóc

Wynajmij mu najlepszego adwokata w okolicy to może mu nie podwyższą wyroku. Może być słaby, mocny itd. Tak czy siak jest kryminalista który uciekł z zakładu karnego. Pisać do prezydenta może jak również do samego papieża. Nikt ci nie poda nr tutaj na forum.

Art. 242. §§ 2 kk. Poczytaj. Za ten występek grozi mu do roku

Powrót