Pomoge z wiza do USA

• Autor wątku Autor wątku Wizainfo
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
W

Wizainfo

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
:!:Witam wszystkich,

Jestem Polka zamieszkujaca w Stanach i po swoich doswiadczeniach wiem jak skomplikowane moze byc prawo Amerykanskie. Ja jednak po 9 latach poszukiwan znalazlam odpowiedz. Jezeli potrzebujesz pomocy z wyjazdem do USA albo tylko planujesz wystapic o wize napisz do mnie jaka jest Twoja sytuacja i ja postaram Ci sie pomoc. Moge zagwarantowac tylko jedno Jesli juz wystapiles/las o wize i zostales odrzucony nie trac czsu i pieniedzy na drugi raz jak ja. Po pierwszym razie odrzucenia zostaniesz odrzucony raz jeszcze. Jesli jednak zalezy Ci na wyjezdzie do Stanow napisz do mnie.

Do uslyszenia.

Anna

/ reklama /

PS przygotowalam specialnie ten e-mail ze wzgledu na dosyc duze zainteresowanie moich przyjaciol i chcialam to odseparowac od mojego prywatnego maila zebym nikogo nie pominela.

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Jeśli chcesz bezinteresownie pomóc.... napisz na forum poradnik... Jakoś dziwnie ta Twoja "reklama" wygląda...

Widze w Polsce nic sie nie zmienilo. Nikt nie moze nic napisac i nie byc podejrzewanym o "reklame" i checi zarobku. Zarobku z tego nie mam chcialam tylko ulatwic sprawe i pomoc w tlumaczeniu ale skoro tak do tego podchodzicie to nie ma sprawy. Jesli nadal jest ktos zainteresowany zatrudnij najpierw tlumacza i dzwon do Amerykanskiego Prawnika o ktorym wspomnialam wczesniej. Ma na imie Rodrigo jego biuro jest Miami, FL . Tylko do wiadomosci ja mieszkam w Saint Paul, MN takze znajomymi nie jestesmy. Podaje jego namiary bo sama kozystam z jego uslug w sprawie mojej mamy a przekonalam sie z wlasnego doswiadczenia ze nie kazdemu mozna ufac. Kto chce niech dzwoni.

Wizainfo napisał:
Widze w Polsce nic sie nie zmienilo. Nikt nie moze nic napisac i nie byc podejrzewanym o "reklame" i checi zarobku. Zarobku z tego nie mam chcialam tylko ulatwic sprawe i pomoc w tlumaczeniu ale skoro tak do tego podchodzicie to nie ma sprawy. Jesli nadal jest ktos zainteresowany zatrudnij najpierw tlumacza i dzwon do Amerykanskiego Prawnika o ktorym wspomnialam wczesniej. Ma na imie Rodrigo jego biuro jest Miami, FL

Tu nie chodzi o jakieś tam zmiany. Piszesz post, z którego wynika, że pomożesz jeśli ktoś się odezwie na prv, a wsytarczy by wskazać sposób na forum na wątku, wtedy każdy może w każdej chwili Twoje porady zobaczyć. Jeśli zaś chcesz pomóc w tłumaczeniu to napisz to wprost. Proste jak drut.

Przez to ze usunal pan moj e-mail adres wiele osob popelni ten sam blad jak ja. Znajdzie prawnika lub dwoch zaplaci tysiace dolarow, rowniez jak ja, i narobi sobie wiecej klopotow niz pozytku. Z tego rowniez powodu nie wracam do Polski, korupcja, zazdrosc i myslenie o samym sobie. Ale jak to tutaj mowia "what comes around goes around" takze jeszcze pana samolubstwo dogoni.

Ja na zadnych forum nie pisze, tutaj zdecydowalm sie napisac ze wzgledu na przyjaciol ktorym ten prawnik rowniez pomogl i powiedzieli ze powinnam innym powiedziec. Takze nie jestem obyta jak, co, gdzie i kiedy jezeli o pisanie na forum wiec nie jest to dla mnie "proste jak drut". Napisalam jak umialam.

1) nic nie skasowałem

2) samolubstwo? :D dobre sobie

3) opisz jak ta pomoc ma wyglać, w tym oto wątku, po to jest forum, nie zaś po to by oferować niewiadomo tak naprawdę co na privie; czy to aż tak trudne do zrozumienia? napiszesz w watku - więcej osób uzyska pomoc; bardziej prosto już się napisać nie da

droga pani wizainfo
pomoc na forum polega na tym, ze opisuje pani ewentualna droge czlowieka od poczatku do konca wyglada to mniej wiecej tak:
idz do urzedu X -> wypelnij druk/i ABCxxx -> dolacz dodatkowe dokumenty( lista dokumentow) -> oddaj komplet w urzedzie X lub Y -> czekaj na decyzje

ale jesli nagle pisze pani post zawierajacy dane jakiejs kancelarii prawnej to traci to czysta reklama :!:

i na koniec drobne pytanie, rozumiem, ze wymieniony wczesniej prawnik pomaga bezinteresownie ? za darmo ?

Wizainfo napisał:
Moge zagwarantowac tylko jedno Jesli juz wystapiles/las o wize i zostales odrzucony nie trac czsu i pieniedzy na drugi raz jak ja. Po pierwszym razie odrzucenia zostaniesz odrzucony raz jeszcze.
- :D bzdura, bzdura i jeszcze raz bzdura ! : D. To,że Ty zostawałaś tyle razy odrzucona,nie znaczy,że każdy bedzie potraktowany tak samo.
Niektórzy nie muszą zatrudniać prawnika, by dostać wizę.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót