Pomówienie publiczne??

• Autor wątku Autor wątku 1x2Luki
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
1

1x2Luki

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam:) mam problem, gdyż zostałem oskarżony o pomówienie. Sprawa dotyczy tego tematu:
klub PLAY - Sandomierz - Forum echodnia.eu - Kielce, Radom, Tarnobrzeg, Stalowa Wola, Ostrowiec, Skarżysko-Kamienna, Busko Zdrój, Jędrzejów, Kazimierza Wielka, Końskie, Opatów, Pińczów, Sandomierz, Starachowice, Staszów, Włoszczowa, Białobrzegi, Grój
Chciałem wyrazić swoje zdanie krytyki, głownie chodzi o to ze napisałem iż jedna piosenka była grana 6 razy w klubie, być moze napisałem to zbyt pochopnie, no ale na pewno była grana ok 4 razy, tak jak to napisałem niżej, czy ktoś mogłby doradzić mi coś w tej sprawie?? czekam na szybką odpowiedz, dziekuje z gory i pozdrawiam

Kto Cię oskarżył o pomówienie ?? tu nie ma żadnego pomówienia, żadnego przestępstwa!

chodzi mi dokladnie o ta czesc postu

"Infrmuje Pana również ze stwierdzenie ze piosenki sa grane 6x na imprezie jest zgodznie z Art. 212 p 1 przestepstwem. Nie pozwolimy na pomawianie klubu i bezpodstawne naruszanie wizerunku. Proszę pamietac ze serwer echodnia zapisuje Ip użytkowników. I nie jest Pan anonimowy."

Wg mnie ten ktoś mi grozi i sugeruje ze dopuściłem sie pomówienia.

w jaki sposób grozi ? - bo z tego cytatu żadna groźba nie wynika...

hmm, skoro nie grozi to wydajemi sie, iz sugeruje ze dopuściłem sie przestępstwa:>

Powrót