Pomóżcie prosze;(

• Autor wątku Autor wątku onazalamana
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
O

onazalamana

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
25
Witam mam na imie Ania.Mam prośbe otórz mój brat 2 tygodnie temu miał sprawe o pobicie dostał 1.5 roku poniewaz juz miał o to zawiasy jednak wyrok sie jeszcze nie uprawomocnił i odrazu zabrali go na sankcje 3 miesiące.Czy ma szanse po tych 3 miesiącach wyjsc na wolnosc?? Pomocy;(

Wiesz co..... gratuluje !! Może teraz sie nauczy ? Siostra teraz płacze ze brata nie ma a gdzie siostra była jak brat bił ludzi, jak ktoś inny cierpiał ? Niech teraz płaci za błędy.

Poleru taki cwaniak jesteś, a sam się chciałeś wywinąć z mandatu za ulotki.

nikt ci nie kazał piać takich głupot tutaj ludzie potrzebuja porad a nie złośliwosci zal mi ciebie

nikt nie zn odpoiedzi na moje pytania?

poleralu jak masz dawać takie rady to zmień forum:mad: onazalamana z tego co piszesz to już dostał wyrok więc nie podejżewam, że wyjdzie za trzy miesiące. Kiedy miał te zawiasy? czy już mu się skończyły czy też popełnił następne przestępstwo w okresie próby?:(

miał sprawe i dostał 1,5 roku lecz wyrok nie jest uprawomocniony wiec jest na przetrzymaniu 3 miesiecznym.Miał zawiasy o pobicie 2 lata i w tym czasie znów pobił .Przyznał sie do winy.

żal Ci brata ale nie żal Ci tego co zrobił? Świadomie kogoś pobił dwa razy.chyba że kogoś bronił albo ktoś go wrobił ale o tym nie piszesz.A może jesteś jego dziewczyną i płaczesz za swoim boyfriend.W więzieniu są widzenia :-)
Akbar 2 nie wiem jakie miałeś albo nie miałeś problemy z prawem kiedykolwiek ale może Ci się zdarzyć że będziesz czekał na chodniku na kogoś i od straży miejskiej dostaniesz 100 zł za... tamowanie ruchu pieszego.I kogoś takiego co będzie się chciał wywinąć od zapłaty traktujesz na równi z kimś kto świadomie dwukrotnie kogoś pobił.
Proszę zastanawiaj się czasem albo zmień forum.
Co do tego wątku zapytaj PARAGRAFA = niebieska wyrocznia i gość całkiem na poziomie

onazalamana napisał:
Witam mam na imie Ania.Mam prośbe otórz mój brat 2 tygodnie temu miał sprawe o pobicie dostał 1.5 roku poniewaz juz miał o to zawiasy jednak wyrok sie jeszcze nie uprawomocnił i odrazu zabrali go na sankcje 3 miesiące.Czy ma szanse po tych 3 miesiącach wyjsc na wolnosc?? Pomocy;(
Tylko w przypadku gdy wyrok się nie uprawomocni przez ten okres i nie nastąpi przedłużenie aresztu. Również w przypadku zmiany wyroku lub uchyleniu go w całości łącznie z uchyleniem aresztu. Jeżeli jednak wyrok zostanie utrzymany w mocy to najprawdopodobniej będzie siedział obydwa. Jeżeli Sąd zastosował po wyroku nieprawomocnym areszt to znaczy że była obawa, że Twój brat będzie się uchylał od odbycia kary. Dlaczego? Tego już nie wiem. Czy przypadkiem nie uchylał się od wstawiennictwa na rozprawy sądowe?

maradonna napisał:
żal Ci brata ale nie żal Ci tego co zrobił? Świadomie kogoś pobił dwa razy.chyba że kogoś bronił albo ktoś go wrobił ale o tym nie piszesz.A może jesteś jego dziewczyną i płaczesz za swoim boyfriend.W więzieniu są widzenia :-)
Akbar 2 nie wiem jakie miałeś albo nie miałeś problemy z prawem kiedykolwiek ale może Ci się zdarzyć że będziesz czekał na chodniku na kogoś i od straży miejskiej dostaniesz 100 zł za... tamowanie ruchu pieszego.I kogoś takiego co będzie się chciał wywinąć od zapłaty traktujesz na równi z kimś kto świadomie dwukrotnie kogoś pobił.
Proszę zastanawiaj się czasem albo zmień forum.
Co do tego wątku zapytaj PARAGRAFA = niebieska wyrocznia i gość całkiem na poziomie
Nie nie został wrobiony sam pobił ale miał ważne powody inaczej by tego nie zrobił, nie pobił tych kolesi tak zeby mieli cos połamane czy leżeli w szpitalu poprostu dostali w twarz a ze obydwaj sie znali to sie zmówili przeciwko niemu i założyli mu sprawe

Acha czyli piszesz że nie mieli nic połamane nie byli w szpitalu.Czyli nie ma mowy o obdukcji,po uderzeniu w twarz otwartą ręką wszakże w szpitalu się nie ląduje.Moim zdaniem to zniesławienie i na drodze cywilnej można dochodzić swoich praw.
Ale w związku z tym uderzeniem ręką Twój brat ląduje w areszcie i ma sprawę o pobicie.
Czy to ma jeszcze sens co tu piszesz???????????????????????????

Powrót