D
Dejter
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 15
Witam,
W wyniku podrobienia mojego podpisu, rzekomo zawarłam umowę z telekomunikacją cyfrową. O zaistniałym zdarzeniu dowiedziałam się od swojego operatora,który to wyłączył mi usługę i naliczył karę
.Sprawę zgłosiłam na policję, a ww firmę poinformowałam o zaistniałej sytuacji. Policja wszczęła postępowanie o czym poinformowała Telekomunikację Cyfrową-nawet przesłuchiwała pracownika tej firmy. Mnie poinfoirmowała, abym nie płaciła wysyłanych mi rachunków,a pismo od nich wstrzyma proces wysyłania rachunków. Mimo tego rachunki napływały, a policja którą co miesiąc po tym informowałam,nie kazała ich opłacać. Sprawa trafiła do prokuratury, a Pana oszusta szukają od dwóch miesięcy. Tydzień temu otrzymałam list polecony,którego nieodebrałam. List z firmy windykacyjnej. Ponieważ nigdy nie miałam zadłużeń, jestem pewna że chodzi o opisany tu temat. W internecie widzę, że zarówno telekomunikacja cyfrowa jak i ta firma windykacyjna stosują praktyki nielegalne i są oszustami. Windykacja zasypuje w ostatni dzień sąd, a ten hurtem wystawia egzekucję komorniczą.Ludzie pomóżcie! Co mam zrobić, aby mnie to nie spotkało? Czy sprawę skierować do sądu? Obawiam się, że wszelka korespondncja wyjaśniająca z załączonymi pismami wystawionymi przez policję-tak jak w przypadku telekomunikacji cyfrowej-zostanie zignorowana
. Co mam robić, aby nie stracić części majątku, którego już nigdy nie odzyskam
?
Dziękuję za każdą pomoc :*
Marta
W wyniku podrobienia mojego podpisu, rzekomo zawarłam umowę z telekomunikacją cyfrową. O zaistniałym zdarzeniu dowiedziałam się od swojego operatora,który to wyłączył mi usługę i naliczył karę
Dziękuję za każdą pomoc :*
Marta