K
karamba123
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 10
witam serdecznie.mieszkam za granica w jednym z krajow . z.dotarl do mnie list od firmy DUNAJ finanse. jest to niby ponowne wezwanie do zaplaty choc wczesniej nie dostalam zadnego powiadomienia ani ja ani moj maz.list ma nastepujaca tresc na podstawie umowy przelewu wierzytelnosci z dnia 30.12.2008. zawartej pomiedzy Dunaj-finanse Sp z. o.o a PKO BP SA. oraz umowy przelewu wierzytelnosci z dnia 19.04.2011 r zawartej pomiedzy Dunaj -finanse Sp. z o.o. a compensa TU SA. VIG.Dunaj finanse Sp z o. o. -spolka zajmujaca sie egzekwowaniem dlugow- nabyla wierzytelnosc wynikajaca z Umowy nr ........... w roku 2000 bezgotowkowego kredytu konsumpcyjnego na zakup pojazdu oraz nakazu zaplaty wydanego w dniu 18.03 20011 przez sad rejonowy z warszawie wobez powyzszego WZYWAMY DO ZAPLATY W LACZNEJ KWOCIE 173 248.77zl wg stanu odsetek na dzien 2014- 06-11.wyplaty nalezy dokonc w ciagu 7 din od daty otrzymania pisma . w przypadku niezaplacenia w terminie ww.kwoty zadluzenie powiekszy sie o dalsze odsetki ustawowe wyliczone na dzien zaplaty.brak splaty lub nie nawiazanie kontaktu ze spolka Dunaj -finanse spowoduje koniecznosc podjecia kolejnych czynnosci windykacyjnych ( np wyslanie wezwania do zaplaty ) i doliczenia dodatkowych koszow windykacyjnych... bardzo prosze o rade .nie mieszkam w polsce mam spore problemy zagranica .jestem nie wyplacalnba dostalam pomoc socjalna od panstwa w sprawie wyjscia z dlugow.maz byl dlugo berobotyny i narobily nam sie zaleglosci .pomoc doradcy finansowego w innym panstwie wiaze sie z nawiazaniu w moim imieniu z kredytobiorcami i ustaleniu dogodnych rat do splaty. bardzo bardzo prosze o kazda porade .serdecznie dziekuje.na odpowiedz na to pismo mam czs do jutra 24.06 2014. BLAGAM O POMOC
Szybka odpowiedź
Wiadomość:
*
Opcje
Zacytować wiadomość podczas odpowiedzi?
*
«*Nakaz sądowy a pobyt zagranic
Szybka odpowiedź
Wiadomość:
*
Opcje
Zacytować wiadomość podczas odpowiedzi?