B
bigcalm
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam, jestem zatrudniona w biurze architektonicznym na stanowisku architekta. Moja praca polega na opracowywaniu projektów budynków, których twórcą jest mój szef, co nie znaczy że żadnego wkładu twórczego z mojej strony nie ma. Właściwie ciężko jest to oszacować - po prostu jest to praca zespołowa. W tabelkach rysunków wraz z innymi pracownikami jestem wymieniona jako autorzy opracowania.
Staram się o nową pracę i właściciel innego biura poprosił mnie o próbkę moich rysunków technicznych z obecnej pracy. Moje pytanie brzmi: czy mogę wysłać jakiś rysunek, aby zaprezentować swoje możliwości (głównie chodzi o umiejętność obsługi programu, o szczegółowość z jaką wykonuję rysunki)? Czy muszę zapytać o zgodę mojego dotychczasowego pracodawcę i jeżeli tak czy powinnam mieć tą zgodę na papierze?
Dziękuję za pomoc
Staram się o nową pracę i właściciel innego biura poprosił mnie o próbkę moich rysunków technicznych z obecnej pracy. Moje pytanie brzmi: czy mogę wysłać jakiś rysunek, aby zaprezentować swoje możliwości (głównie chodzi o umiejętność obsługi programu, o szczegółowość z jaką wykonuję rysunki)? Czy muszę zapytać o zgodę mojego dotychczasowego pracodawcę i jeżeli tak czy powinnam mieć tą zgodę na papierze?
Dziękuję za pomoc