Posiadanie Narkotykow w Niemczech.

• Autor wątku Autor wątku gringo123
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
G

gringo123

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Dzień dobry mam ogromny problem.
Dnia 13 lipca 2018 roku . do mojego domu o godzinie 6 rano w niemczech przyjechala policja z nakazem przeszukania mojego mieszkania pod katem handel narkotykami na podstawie zeznań innych świadków.

Na początku nic nie znaleźli wiec wezwali psa który miał przeszukać mieszkanie . Pomieszczenia które przeszukał były zamknięte a mnie w nich nie było.
w łazience znaleziono 275 g amfetaminy i 5 malutkich doniczek w których były krzewy marihuany wielkości 2 cm. i saszetka z woreczkami pustymi .

Nie znaleźli żadnych pieniędzy , ani wagi . zabrali mi rownierz telefon komórkowy.

Chcialbym wiedziec jaka kara pieniezna mnie czeka i ile lat do odsiadki lub w zawieszeniu. czy moge sie starac o adwokata z urzedu panstwa niemieckiego czy lepiej prywatnie chodz na takiego mnie zbytnio nie stac gdyz narazie dostaje pieniadze z urzedu 1100 euro do grudnia gdyz robie uprawnienia na ciezarowki . .

Na policji zeznalem z kad pochdzi to i jak zostalo dostarczone za kwote 900 euro 300g . ale nie znam tych osób dostałem wizytowke w holandi zadzwoniłem pod numer dogadalem sie . oni oddzwonili ale juz mi nie wyswietlalo numeru ich pisalo polaczenie prywatne i mi powiedzieli gdzie mam czekac.

Nie zeznalem kto odemnie kupuje bo takie pytanie mi zadono
ile mam kupcow
czy wiem kto jeszcze sprzedaje bo tak naprawde nie wiem .

do takiego posuniecia zmusila mi moja sytuacja zyciowa , balem si eze nei starczy mi pieniedzy na zycie i oplacenie mieszkania a mam 2 dzieci . a 1100 euro to malo skoro oplaty nie wynosily 900 plus kredy 250 ktory mam a zycie, jedzenie , dla dzieici wszystko.

Obecnie moja zona wrocila do polski do mamy mieszka u niej bo nei stac nas narazie tutaj na zycie puki nie ukoncze kursu czyli do 20 grudnia 2018 . roku .

Powrót