P
pawellubacha
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 16
Witam jest taka sprawa kiedys bylem akrany za pobicie mialem zawiasy i sie skonczyly juz ale w czasie tamtego okresu mialem zawiasy za przywlaszczenie mienia czy cos takiego dostalem 10 miesiecy na 3 lata i mialem posiedzenie nie odwiesili . I te ostatnie zawiasy koncza mi sie w lutym ale mialem sprawe w tym okresie za zniewazenie funkcjonariusza a dlatego ze zostalem spisany i poszlem do domu a jakies chlopaki narobily akcji i tak wyszlo.Sedzia powiedzial ze dostaje najmniejszy wyrok .czyli dostalem prace spoleczne ale ich nie odrobilem bo pracuje napisalem pismo o zamiane na grzywna i zamienili mi na 3.600 place je na raty po 300zl zawiasy sie koncza w lutym a tu kurator dzwoni zebym sie z nim spotkal to odrazu sie spotkalem i muwi ze dostal z sadu wniosek zeby zebral omnie opinie bo bedzie posiedzenie w sprawie zarzadzenia wykonania kary.Mowil ze opinie mi wystawi dobra bo wie ze calyczas pracuje teraz w nowej firmie ale on wie o tym i umowe dostane w grudniu to mysle ze bede mial juz ja na posiedzenie wczesniejsze umowy mu dostarczalem.ALe po co mi chca odwieszac jak mnie zamkna na te 10 miesiecy to nie splace grzywny wiec to jest nie logiczne.Jak narazie place.Na posiedzenie biore adwokata i mysle ze bedzie dobrze.Co o tym myslicie . ALe sie rozpisalem.Czesc