Postanowiene wszczęcia postepowania i o prowadzeniu postepowania wyjańsniającego.

• Autor wątku Autor wątku marshallo
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

marshallo

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
7
Sędzia rodzinny SSR Violetta H. Sądu Rejonowego Szczecin - Prawobrzeże i Zachód w Szczecinie, Wydział VIII Rodzinnym i Nieletnich po zapoznaniu sie materiałami przesłanymi przez Komisariat Policji Szczecin-Nad Odrą na zasadzie art. 21 § 1 u.p.n. i art. 34 § 1 u.p.n. postanowił wszcząć postępowanie i prowadzić postępowanie wyjaśniające wobec nieletniego : (mnie)

celem ustanienia czy nieletni dopuścił sie czynukaralnego polegającego na tym, że :
1. w dniu 28 listopada 2008 roku w Szczecinie wbrew przepisom Ustawy z dnia 29.07.2005 roku o Przeciwdziałaniu Narkomanii posiadał przy sobie środki odurzające w postaci 1 grama marihuany tj. czynu z art. 62 ust. 1 ustawy o przeciwdziałanie narkomanii

2. w dniu 5 grudnia 2008 roku w Szczecinie wbrew przepisom Ustawy z dnia 29.07.2005 roku o Przeciwdziałaniu Narkomanii posiadał przy sobie środki odurzające w postaci 1 grama marihuany tj. czynu z art. 62 ust. 1 ustawy o przeciwdziałanie narkomanii

3. w dniu 12 grudnia 2008 roku w Szczecinie wbrew przepisom Ustawy z dnia 29.07.2005 roku o Przeciwdziałaniu Narkomanii posiadał przy sobie środki odurzające w postaci 1 grama marihuany tj. czynu z art. 62 ust. 1 ustawy o przeciwdziałanie narkomanii

[....]
W tym stanie rzeczy koniecznym jest wszczęcie i prowadznie niniejszego postepowania w celu wyjasnienia, czy nieletni dopuścił sie zarzucanych mu czynow, a jezeli tak to jakie nalezy zastosowac wzgledem niego srodki wychowawcze przewidziane w ustawie o postepowaniu w sprawach nieletnich.

A wiec tak, tego 28 listopada to nie bylem lecz zostalem wrobiony poniewaz pozniej wydalem reszte osob. A takze nie posiadalem tych srodkow i nie zostaly przy mnie znalezione.

Wiec, kto mi powie co mi grozi ? ;( :(

Bardzo prosze o jakas odpowiedz... ;(

Powrót