M
motherzki
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 15
Witam pewien czas temu oskarżyłem pana B o oszustwo finansowe, wyłudził ode mnie kwotę w wysokości 500zł. Policjant myśląc ,że się dogadałem z Panem B przesłał papiery do prokuratury i zamkną śledztwo. Ja pieniędzy nie odzyskałem więc napisałem zażalenie do prokuratury. Prokuratura odrzuciła moje zażalenie i skierowała sprawę do sądu. Dostałem odpowiedź z sądu ale nie za bardzo ją rozumiem, dodaje link do odpowiedzi w postaci zdjęć.
Dodam iż nie otrzymałem żadnych pieniędzy i 0 odzewu od Pana B. Ja na piśmie jestem M a winowajca B.
Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 3386a317ad182.jpg
Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 08171bf0f93eb.jpg
Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 52a2cf7021f63.jpg
Dodam iż nie otrzymałem żadnych pieniędzy i 0 odzewu od Pana B. Ja na piśmie jestem M a winowajca B.
Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 3386a317ad182.jpg
Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 08171bf0f93eb.jpg
Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 52a2cf7021f63.jpg