Postępowanie prokuratora.

• Autor wątku Autor wątku Aspirant
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

Aspirant

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Mój ojciec został tymczasowo aresztowany na okres 3 miesięcy. W dniu dzisiejszym Prokurator Rejonowy w którym rozmawiałem osobiście stanowczo odmówił mi widzeń z moim ojcem, a jednocześnie już dwukrotnie dał możliwość widzenia się z żoną mojego ojca, która jest stroną pokrzywdzoną w tym postępowaniu. Dodam tylko że tata ma przedstawiony zarzut z art.207 kk., z którego wynika że miał się znęcać fizycznie i psychicznie nad swoją żoną. Czy to możliwe aby strona poszkodowana miała prawo do widzeń, a jako syn nie? Pondato Prokurator oznajmił, że jak będzie chciał to dmówi praw widzenia się z moim ojcme nawet obrończy.Proszę o odpowiedź.

tzn kto widział się z żoną - ty czy ojciec .. ?
jezeli jestes lub mozesz byc swiadkiem w sprawie to do konca postepowania nie bedziesz mogł się widziec z ojcem

poszkodowana matka chodzi na widzenia do ojca podejrzanego o znęcanie się nd nią?

Jakoś wierzyć mi sie niechce w to co powiedział prorok,każdy ma prawo do adwokata ,a adwokat prawo do spotkania z klientem.Aspirant a moze poprostu świadkiem jestes wieć dlatego niedostaniesz widzenia.

Powrót