R
resuscytacja
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Przede wszystkim chciałem się przywitać jako, że jest to mój pierwszy post na tym forum. Mam nietypowe pytanie (tak mi się wydaje, bo jestem prawie kompletnym laikiem). Przedstawię swoją sytuację. Byłem członkiem pewnego forum, z którego niedawno zostałem wyrzucony przez administratora (oczywiście się nie zgadzam z jego decyzją, ale to nieistotne tutaj) i ponieważ on nie pozwala mi wrócić na forum mimo moich próśb, chciałem się dowiedzieć czy jest prawna możliwość odzyskania moich postów, jako że straciłem do nich dostęp. Nie wiem czy wiązałoby się to z (przynajmniej tymczasowym) odblokowaniem mi dostępu po to, żebym mógł skopiować swoje posty (i ewentualnie je usunąć). Uważam, że moje posty stanowią własność intelektualną (proszę wybaczyć mi, jeśli się mylę), dostępu do których administrator nie powinien mi zabraniać. Rozumiem, że nie mogę go zmusić do odblokowania mnie (a może jednak mogę, skoro jego argumentem było to, że 'pyskowałem do admina'?), ale chciałbym wiedzieć czy mogę walczyć o odzyskanie moich postów? Z góry dziękuję za odpowiedź.