Poszukiwanie listem gończym za granicą

• Autor wątku Autor wątku jadtom
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
J

jadtom

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
15
Witam.. Bardzo proszę o odpowiedź na pytania: Jakie są szanse i czym są uwarunkowane aby człowiek poszukiwany międzynarodowym listem gończym nie został odnaleziony za granicą i ktore z krajów byłyby dla niego najbardziej odpowiednie by nie zostać odnalezionym? Biorąc pod uwage w szczególności kraje unii Europejskiej. I proszę także o podpowiedź co zrobić by uniknąć deportacji z zagranicy.

Siemasz,
Ogolnie jezeli bedziesz w EU wczesniej czy pozniej polski wymiar sprawiedliwosci dopadnie ciebie i bedziesz mial ekstradycje tak jak ja ( mnie szukali od 2001r i wpadlem w 2012 w Londynie.Coz odsiedzialem swoje i jestem wolnym czlowiekem.Niema takiej opcji zebys uniknal wydalenia z kraju do kraju gdzie ciebie szukaja.Chociarz znam jedem glosny przypadek ze Anglia nie wydala dobrego czlowieka dla krakowskiemu wymiarowi sprawiedliwosci bo naruszaja prawo.Moja rada to wez adwokata i sproboj cos zrobic no chyba ze masz wyrok prawomocny.Druga opcja to ameryka lacinska lub dalekkie obszary rosji,heh tam raczej niema tak jak w Londynie polskiego CBS i mase polskich naganiaczy tzw,konfitury co za czapke drobnych donosza na psiarnie.Uwazaj pod polskimi sklepami i restauracjami bo stoja z tabletami polskie pieski i sprawdzaja kazda podejrzana faciate w polskiej bazie danych bo nie wszyscy maja odrazu europejskie nakazy aresztowania.Apropo mojej histori to ja wpadlem bo mnie zagonil na psiarnie frajer Wojtek W piszac mail do PL policji.Ogolem jezeli wpadniesz bracie czego tobie nie zycze to pamietaj jedno:

Bedziesz siedzial w HMP Wandsworth prison.Ogolem warunki bardzo dobre.Odwoluj sie jak najwiecej razy i przeciagaj sprawy w sadzie rejonowym a pozniej okregowym w Londynie bo w polskim mamrze jest syf nedza i bieda niczym komuna w innym opakowaniu.Ja siedzialem w UK 15miesiecy a tylko 10 w polsce i dostalem warunkowe.Czym wiecej w UK tym mniej meczarni i glodu w PL.Bedziesz lecial transportowym samolotem typu CASA scisniety jak sardynka bo na kazdego zlodzieja przypada jeden pies.Siedzenia to lozka polowe i niema tam toalety.Bardzo trzesie w tym samolocie bo ten samolot nie jest przystosowany do przewozu cywilow tylko bydla.

Najwazniejszy etap tej maskarady to:

Jak zawiaza ciebie do Sadu to nigdy i nigdy nie zgadzaj sie na ekstradycje tylko krec adwokata zeby przekonywal sedziego i odraczal sprawy.

Ogolem nic sie nieda zrobic co ma nastapic to nastapi.Mysle ze chociarz po trochu przedstawilem tobie jak to wyglada w rzeczywistosci.Badz czujny i rozwazny w dzialaniach.Mam nadzieje ze bedziesz na tyle sprytny ze Cie nie zlapia polskie slozby bezpieki w innym opakowaniu.

" Polska wystawia najwiecej europejskich nakazow w calej europie"
POWODZENIA
XXX

Powrót