S
Speed1111
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 10
Mam taki problem. Otóż to że była wczoraj rano policja, a ja nie otworzyłem, bo akurat spałem, a gdy się obudziłem już poszła, a myślałem, że to sąsiad, a policja jak szła na dole, to sobie stwierdziłem, że to zbieg okoliczności. I na następny dzień, czyli dzisiaj, dowiaduje się od taty, że sąsiad mówił, że mnie policja poszukuje, aż 2 tygodnie i o co chodzi sobie myślę, prawie serce wyplułem. Nie jestem pewny, czy o to chodzi, ale najlepiej napisze. Rok temu byłem do rejestracji do wojska przed poborowej i mam potwierdzenie, ale obecnie niedawno coś przyszło do mnie jakieś 3 miesiące temu, ale niestety ja obecnie się uczę praktycznie i mam tez szkoły wieczorową i wyleciało mi kompletnie z głowy, bo przeważnie przychodziłem wykończony. Potem tata dostał to wezwanie do wojska i był w wyznaczonym miejscu i powiedział mi, że coś do mnie ma przyjść, ale nadal nic nie przyszło. Nie wiem czy to ma coś z tym wspólnego, ale nie znam się na prawie. Co w takim wypadku mam zrobić, bo nie chcę sobie zmarnować, życie przez coś tak niespodziewanego
A strach iść na policje, bo boje się, że już nie wyjdę z komendy 
Ostatnia edycja: