poszukiwany

• Autor wątku Autor wątku Speed1111
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

Speed1111

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
10
Mam taki problem. Otóż to że była wczoraj rano policja, a ja nie otworzyłem, bo akurat spałem, a gdy się obudziłem już poszła, a myślałem, że to sąsiad, a policja jak szła na dole, to sobie stwierdziłem, że to zbieg okoliczności. I na następny dzień, czyli dzisiaj, dowiaduje się od taty, że sąsiad mówił, że mnie policja poszukuje, aż 2 tygodnie i o co chodzi sobie myślę, prawie serce wyplułem. Nie jestem pewny, czy o to chodzi, ale najlepiej napisze. Rok temu byłem do rejestracji do wojska przed poborowej i mam potwierdzenie, ale obecnie niedawno coś przyszło do mnie jakieś 3 miesiące temu, ale niestety ja obecnie się uczę praktycznie i mam tez szkoły wieczorową i wyleciało mi kompletnie z głowy, bo przeważnie przychodziłem wykończony. Potem tata dostał to wezwanie do wojska i był w wyznaczonym miejscu i powiedział mi, że coś do mnie ma przyjść, ale nadal nic nie przyszło. Nie wiem czy to ma coś z tym wspólnego, ale nie znam się na prawie. Co w takim wypadku mam zrobić, bo nie chcę sobie zmarnować, życie przez coś tak niespodziewanego :( A strach iść na policje, bo boje się, że już nie wyjdę z komendy :(

Ostatnia edycja:
Jak nie masz nic innego na sumieniu to idź i zapytaj. Nie wydaje mi się- choć mogę się mylić by za nie stawianie i nie odbieranie zawiadomień o komisje wojskową szukała Cie policja do tego chyba jest wyznaczone ŻW. Lepiej nie czekaj tylko idź się dowiedzieć.

Żandarmeria Wojskowa jak juz cos by Ciebie szukała. Policja szuka Ceibie za kradzieże, gwałty pobicia. A wiec uciekaj gdzie sie da :)

Hmm ja wżyciu nic nie zrobiłem karalnego, a nawet nie pije alkoholu ani nigdy nie paliłem papierosów, a co dopiero jakieś przestępstwo. może było im gorąco, ale zauważyłem, że jak na policje, to mieli czarne spodnie i niebieskie koszule, a i tez mieli w ręku jakiś notatnik, a może kartę. Dziś byłem rano w sprawie wojska, więc załatwiłem z wojskiem co trzeba, a jak policja szuka za co innego, to powinna jakąś kartkę zostawić.

kejno. No chyba chcesz abym skoczył z mostu XD Ale z drugiej strony nie wyglądam na nie winietko i mam dość wyćwiczone ciało i po pozorach mogą zile pomyśleć;/

Może byłeś świadkiem czegoś i sam o tym nie wiesz - idź się dowiedz :)

Powrót