L
Larmo
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam, w 2010 roku zostalem skazany na mocy artykulu 59 ustawy o przeciwdzialaniu narkomanii, byla to grzywna plus rok w zawieszeniu na 3 lata, grzywne wplacilem od razu, nie popelnilem zadnych wykroczen/przestepstw od tamtego czasu. W grudniu 2012 roku rozpoczolem prace w Agnlii ktora nie przerwanie od tamtego czasu utrzymuje. Pracuje jako administraor w firmie internetowej. Urodzilo mi sie tu dziecko i mieszkam razem z corka i zona ktora tez pracuje.
Slyszalem o sytacjach gdy ludzie majacy cos na sumieniu w przeszlosci, pracujacy tutaj wracaja do Anglii np. z wakacji i w zwiazku z brexitem zostaja zatrzymani na lotnisksku i wroceni do Polski.
Czy jest jakas konkretna "lista grzechow" za ktore nie mozna wrocic na wyspy? Sam chce aplikowac o zatarcie wyroku, nie wiem czy to cos pomoze. Slyszalem o dramatycznych sytuacjach- pracujacy wiele lat ludzie z kredytem na dom nie moga nawet wrocic do niego zeby sie spakowac przed powrotem do Polski.
Dziekuje za pomoc i podrawiam.
Daniel
Slyszalem o sytacjach gdy ludzie majacy cos na sumieniu w przeszlosci, pracujacy tutaj wracaja do Anglii np. z wakacji i w zwiazku z brexitem zostaja zatrzymani na lotnisksku i wroceni do Polski.
Czy jest jakas konkretna "lista grzechow" za ktore nie mozna wrocic na wyspy? Sam chce aplikowac o zatarcie wyroku, nie wiem czy to cos pomoze. Slyszalem o dramatycznych sytuacjach- pracujacy wiele lat ludzie z kredytem na dom nie moga nawet wrocic do niego zeby sie spakowac przed powrotem do Polski.
Dziekuje za pomoc i podrawiam.
Daniel