A
Anetka10
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Prosze o pomoc. Na pocztaku miesiaca zaklad pracy z wynagrodzenia potracil na rzecz komornika 50% wynagrodzenia z czego pozostala czesc zostala przeslana na moje konto bankowe. konto jest zablokowane choc nie mam zadnych innych dochodow i wplywow no to konto. Wczoraj moja firma wyplacala tzw."14-tke". Z tej dodatkowej nagrody firma rowniez potracila 50% lecz pozostale srodki, ktore wyslali na moje konto zostale calkowicie zablokowane na poczet wierzyciela, jednym slowem sa ale nie moge nimi dysponowac.
Moje pytanie jest nastepujace czy komornik mial prawo zablokowac mi owe srodki pomimo, ze zostaly juz obciazone? W tej sytuacji zajecie tego wynagrodzenia wynioslo 100%.
Wspomne, iz wczesniejsze nagrody, ktore w podobny sposob byly przelewane na moje konto moglam wybrac w kasie banku a teraz nagle jest calkowita blokada konta.
Tym samym komornik pozostawil mnie bez srodkow do zycia
prosze o pomoc
ps. czy zaskarzenie czynnosci komorniczych przyniesie jakikolwiek rezultat?
Moje pytanie jest nastepujace czy komornik mial prawo zablokowac mi owe srodki pomimo, ze zostaly juz obciazone? W tej sytuacji zajecie tego wynagrodzenia wynioslo 100%.
Wspomne, iz wczesniejsze nagrody, ktore w podobny sposob byly przelewane na moje konto moglam wybrac w kasie banku a teraz nagle jest calkowita blokada konta.
Tym samym komornik pozostawil mnie bez srodkow do zycia
prosze o pomoc
ps. czy zaskarzenie czynnosci komorniczych przyniesie jakikolwiek rezultat?