potrzebna porada

• Autor wątku Autor wątku Pioer19800
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

Pioer19800

Potrzebna mi pomoc w kilku kwestiach otóż mam w trybunale skargę ksotytucyjną . czy do jej pomocy potrzeby jest mi prawnik. Numer skargii to 2WK-451-131/11-PO sądzie najwyszym man sprawe o numere PP.V.51-212/2011 z skolei w Strasburgu skargę 12859/11. Przyznam że skarże w tych skargach zamach na Lecha Kaczyńskiego. Czy ab jes porzadzic musze poszukać adwokata?

Zaczalbym od poszukiwan dobrego lekarza, specjalisty od chorob psychicznych, a dopiero potem jak dalej bedzie taka potrzeba to adwokata.

regand napisał:
Zaczalbym od poszukiwan dobrego lekarza, specjalisty od chorob psychicznych, a dopiero potem jak dalej bedzie taka potrzeba to adwokata.
regand ... gratuluje postu, naprawdę przydatny :brawo: nic tylko wypróbować na nim czy funkcja "usuń" poprawnie działa.

SN, TK i ETPC ... odpowiedź na zadane pytanie jest dość oczywista - chyba, że się bawisz w składanie pism.

Pozdrawiam :cool:

1. do tych akurat trybunałów nie można sobie "tak po prostu" złożyć skargi. Trzeba wyczerpać odpowiednie tryby postępowania;

2. pewne "pisma" skierowane do tych akurat trybunałów mogą być sporządzone wyłącznie przez kwalifikowanego pełnomocnika...

3. samo to, że zadał Pan tutaj takie pytanie i to już po złożeniu "skarg" wskazuje na to, że nie ma Pan szans...

FraZeolog napisał:
1. do tych akurat trybunałów nie można sobie "tak po prostu" złożyć skargi. Trzeba wyczerpać odpowiednie tryby postępowania;

2. pewne "pisma" skierowane do tych akurat trybunałów mogą być sporządzone wyłącznie przez kwalifikowanego pełnomocnika...

3. samo to, że zadał Pan tutaj takie pytanie i to już po złożeniu "skarg" wskazuje na to, że nie ma Pan szans...

Wiem że trzeba wyczerpać tryb. wytoczyłem sprawę w sądzie apelacyjnym o sygnaturze akt II L.Dz. 64/11 a w prokuraturze okręgowej mam sprawę o sygnaturze I.ko 288/10. Nie mogę uruchomić procesu bo skrzę kgos ważnego. Polowa korespondencji do mnie ginie . to nie jest śmieszne bo wyraźnie podałem sygnatury. Nie mogę się porozumieć ze swoimi pełnomocnikami bo mi pisma giną

skargi są dopiero w trakcie. mam terminy i po prostu staram się dowiedzieć coś więcej. Dziękuję za informacje

Powrót