M
majdzio
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Witam wszystkich.Potrzebuje od was pomocy.Bo nie wiem jak mam zrobic i gdzie wyslac aby wyczyscic mnie z list skazanych i karanych.
Potrzebuje uzyskac papier o niekaralnosci w zwiazku o licencje i o prace.
Ale ze wzgledu n moje bledy mlodosci czy jak go zwal(nie ma to juz znaczenia)zostalem skazany z kk.Raz bylo to za kradziez a drugi za nie splacenie grzywny.Kiedys po drodze znowu nawinal sie z powodu wypadku.
Minelo juz grubo ponad 10 lat jak zostalem skazany za te przewinienia.
Teraz mam pytanie:
Do kogo pisac i jak pisac aby wyczyscic moja kartoteke ze skazancow czy karanych.Minelo bardzo duzo czasu i chyba czas na oczyszczenie mnie.Nie wiem gdzie napisac pismo i jak je napisac.I jak dlugo czeka sie na takie oczyszczenie.Mysle ze dobrze trafilem i mam nadzieje na pomoc za co z gory erdecznie dziekuje
Czy to sie nazywa KASACJA wyrokow??
Naprawde bede wdzieczny za wszelka pomoc.
Te przewinienia nie pomagaja mi w niczym a wrecz przeciwnie.
Wiec chialbym cos z tym zrobic.
Pozdrawiam,
Potrzebuje uzyskac papier o niekaralnosci w zwiazku o licencje i o prace.
Ale ze wzgledu n moje bledy mlodosci czy jak go zwal(nie ma to juz znaczenia)zostalem skazany z kk.Raz bylo to za kradziez a drugi za nie splacenie grzywny.Kiedys po drodze znowu nawinal sie z powodu wypadku.
Minelo juz grubo ponad 10 lat jak zostalem skazany za te przewinienia.
Teraz mam pytanie:
Do kogo pisac i jak pisac aby wyczyscic moja kartoteke ze skazancow czy karanych.Minelo bardzo duzo czasu i chyba czas na oczyszczenie mnie.Nie wiem gdzie napisac pismo i jak je napisac.I jak dlugo czeka sie na takie oczyszczenie.Mysle ze dobrze trafilem i mam nadzieje na pomoc za co z gory erdecznie dziekuje
Czy to sie nazywa KASACJA wyrokow??
Naprawde bede wdzieczny za wszelka pomoc.
Te przewinienia nie pomagaja mi w niczym a wrecz przeciwnie.
Wiec chialbym cos z tym zrobic.
Pozdrawiam,