powtórne zarzadzenie wykonaia kary o co chodzi??

• Autor wątku Autor wątku creasy_tr
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
C

creasy_tr

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
6
Witam, dostałem zwiadomienie z sadu w sprawie zarządzenia wykonania kary warunkowo zawieszonej. I za bardzo nie wiem czemu ma to służyć poniewaz w marcu tego roku miałem takie samo pismo i po zgłoszeniu sie na rozprawe sąd oddalił taki sam wniosek o zarzadzenie kary.. Czy to zawsze jest tak że są 2 rozprawy w tej samej sprawie dodam ze w tym czasie nic nie przeskrobałem a to wezwanie dotyczy tej samej sprawy. Czy teraz za drugim razem moze byc inna decyzja sadu ? Np odwiesza mi zawiasy czy moze dołożą jeszcze wieksza grzywne?

Widocznie Sąd dowiedział się o jakichś nowych okolicznościach i będzie ponownie rozważał zarządzenie wykonania kary. Póki trwa okres próby jest to jak najbardziej możliwe.

Z tego co wiem i jak mi powiedziała protokolantka w sądzie innych okoliczności co do tej sprawy nie było tylko że teraz przyszlo wezwanie z ministerstwa sprawiedliwości drugie w tej samej sprawie i ja właściwie nie wiem czemu ma to słuzyc skoro juz raz sad wyrokował w tej decyzji..

Skoro nie wiesz to tym bardziej osoby nie związane ze sprawą tu na forum nie zgadną.

Powrót