poznam młodego prawnika:)

• Autor wątku Autor wątku sumamed
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
RE: do pana janusza

A co, dawno, dawno temu, gdy Bramy Floriańskie zamykano na zatrzaski, ze szkół mnie wyganiano za: przydługie włosy(8 cm od skóry), zbyt jasne spodnie(kolor pastelowy beżowy), brak koszuli z krawatem(była stójka w kolorze białym). Także za: odrębne myślenie, myślenie inne od stereotypowego, myślenie w ogóle. Tym to sposobem niektórych szkół nie ukończyłem, co widać, co słychać i czuć. Czasami żal. Ech, Ty życie.
Zatem, wybaczcie mnie niegodnemu, dajcie choć pisać sobie, czasami. Będę już grzeczny.
Nawet zgodzę się na przeniesienie postu do Hyde Park-u.
A nawiasem, pozdrawiam.

a według mnie mod dobrze zrobił. W ogole co za panna? wchodzi na forum i pisze ze pozna mlodego prawnika, po czym jak nie prawnik to lekarz masakra...

Nie no taka aspołeczna postawa nie przybliży mnie do randki...:D

sledzilam temat i dziewczyna byla studentką medycyny, co napisała tylko skasowali jej post i wcale nie poszukiwała lekarza i aalenieja nie wiem po czym to wywnioskowales:):)

Widać poziom spada na studiach medycznych, i to poniżej zera, a panny są zdesperowane i szukają absztyfikanta, kompana, czy kamrata. Po czym tak wnoszę? odnosząc się do w/w wypowiedzi. Po tym, że jest też inny wątek tej samej osoby na tym forum. Tylko trzeba uważnie czytać, i byc bardziej spozsrzegawczym gosiami.

ciekawe czy mówiąc "młody" ma na myśli wiek osoby czy staż jako prawnika...?;)

tez sie nad tym zastanawiałem. Wydaję mi sie, że tak jak wiekszosc mysli tzn. student prawa, czy magister to juz prawnik...

heh i na dobry początek znajomości z prawnikami - ban :P

Widząc duże zainteresowanie "panną z medyka" postanowiłem połączyć tematy, oraz odblokować dostęp do forum przez "sumamed". Drugie konto tej samej osoby - "sumamedd" pozostaje zablokowane, gdyż zabronione jest posiadanie dwóch kont.
Zainteresowanych tym tematem proszę jedynie o przestrzeganie naszego regulaminu.

Janusz M. napisał:
Widząc duże zainteresowanie "panną z medyka" postanowiłem połączyć tematy, oraz odblokować dostęp do forum przez "sumamed". Drugie konto tej samej osoby - "sumamedd" pozostaje zablokowane, gdyż zabronione jest posiadanie dwóch kont.
Zainteresowanych tym tematem proszę jedynie o przestrzeganie naszego regulaminu.

:serce:

Tylko krowa nie zmienia zdania, a moderator nie jest krową :D.

Na czas żałoby proszę o nie pisanie postów w tym temacie.

wakacyjnie ponawiam propozycje;) tzn chetnie na spotkam sie z kimś ambitnym, ciekawym:)a ze wakacji narazie brak bo mam praktyki to bedzie mi bardzo miło porozmawiac z kims o zupełnie innych zainteresowaniach:), pozdrawiam

Ostatnia edycja:
chyba desperacja kieruje koleżanką w szukaniu faceta hahaha... cóz napisała wczesniej ,ze szukała szczescia na forum lekarzy .... haha... coz najodpowiedni kandydat na meza podobno to lekarz lub prawnik ...
ogarnia mnie śmiech przez łzy ...
CZY TO PORTAL TOWARZYSKI

nie napisałam nigdy nic takiego:rolleyes:nigdy dla forum dla lekarzy nikogo nie szukałam. Natomiast jest tam ogłoszenie pewnej studentki prawa poszukujacej lekarza, stad tez był pomysł załozenia watku tutaj:)byłam juz z przyszłym lekarzem i taki układ mi nie odpowiada, bo o kazda rzecz rywalizowalismy;) zreszta czy ja szukam meza?tez nic takiego nie napisałam

Juz dyskutowac tutaj nie bede, jesli ktos ma ochote niech napisze:)

Ostatnia edycja:
sumamed napisał:
zreszta czy ja szukam meza?tez nic takiego nie napisałam
Juz dyskutowac tutaj nie bede, jesli ktos ma ochote niech napisze:)
Przypominam, że to jest forum prawne, nie agencja towarzyska i nie biuro matrymonialne. Kto tego nie rozumie, lepiej żeby jak najszybciej poszukał sobie innego forum na zawieranie znajomości damsko-męskich.

Temat na razie przenoszę do Hydeparku.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót