Pożyczka 'po przyjacielsku' przepadła?

• Autor wątku Autor wątku bobby
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
No tak, to ustawowo jej opiekunem prawnym jest teraz jej ojciec. Jednakże jest on obecnie w Holandii. Co dalej?

Wiecznie w Niderlandach nie będzie chyba ...prawda?

Nie no przyjeżdża co jakiś czas, ale obawiam się, że złapanie go żeby to podpisał będzie dosyć trudne... No nic będę działał, jak będę miał pytania to nie omieszkam napisać.
Na razie dziękuję wszystkim za pomoc i gorąco pozdrawiam.

Witam ponownie.

Jak podejrzewałem sprawa będzie miala finisz w sądzie. Nie udało mi się skontaktować z jej ojcem, nie mam weksla, umowy, nie mam nic oprócz oświadczenia z pierwszego postu. Czy jest to wystarczający dowód w tej sprawie? No i jak to jest z tą niepełnoletnością, ja już jestem pełnoletni, a ona nie. Słowem, co dalej???

Pozdrawiam.

PS: Dziewczyna mnie wykorzystała, a teraz zlewa totalnie i nie potrafi odebrać nawet telefonu. Mam informacje, że z kasa u niej jednak nie tak krucho, bo zapisała się na kurs prawa jazdy, wiec coś mogłaby oddac. Zatem w podzience chcę jej wejść w d**ę aż do gardła. Jak mogę wykorzystać fakt nielegalnej aborcji? Jednak chcę zaznaczyć, że priorytetem dla mnie jest jak najszybsze odzyskanie kasy i na tym chcę się skupić, resztą zajmę się potem.

Ostatnia edycja:
No ładna ładna, ale o fotkę ciężko będzie. ;)

Da się coś z tym jeszcze zrobić? Nikt się już nie wypowie? A co do tego wykupu, czy są jakiekolwiek szanse na to?

Powrót