Praca magisterska

• Autor wątku Autor wątku Anna1993m
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

Anna1993m

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Dzień dobry.
Mam pytanie odnoście pracy magisterskiej. Mija sytuacja wyglada następująco: mam gotowa prace magisterska która mailowo jest sprawdzona i zatwierdzona przez promotora. Niestety ze względu na dzieląca nas zbyt duża odległość nie miałam możliwości podjechania ( pod dom prywatny pani promotor) bo na uczelni się nie pojawia wcale - tryb studiów online. Wiec mailowo Pani doktor mi napisała ze podpisze moja prace w dniu obrony jednakże dziekanat nie chce mi przyjąć tej pracy bez podpisu bo takie maja procedury. I tutaj błędne koło się zamyka. Co mam zrobić w tym przypadku? Bardzo proszę o pomoc. Czy można z taka sprawa iść do sądu i wygrać? Chodzi o koszty które wiążą się z przedłużeniem semestru i stres związany z cała sytuacja

Procedury co i jak przygotować i kiedy są jawne na uczelni i powinnaś się do nich zastosować. Umow się z promotor, niech podpisze prace i już. W czym problem?

ale mi nie chodzi o procedury. Bo z mojej strony zostały one spełnione. Chodzi o problem ze spotkaniem się z promotorem. Nie przebywa on na uczelni, nie ma żadnych dyżurów, kontakt mam z nim tylko mailowy. Z mojej strony zostało wszystko dopełnione prawidłowo tylko nie mam podpisu. Dziekanat się tłumaczy, że nie może takiej pracy przyjąć a promotor pisze, że w dniu oborony jedynie może mi ją podpisać. Robią z człowieka za głupka.

Dziekanat musi miec zaakceptowana prace. Czyli przyjęta z podpisem promotor. Ty masz taka prace dostarczyc. To twoj problem. Wyslih moze kurierem i niech odesle a ty ja zaniesiesz do dziekanatu.

Powrót