P
Piotrula1990
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 9
Hej witam, podpowiecie może czego się spodziewać na rozmowie kwalifikacyjnej?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Bartezzpro napisał:Cichy, poważnie jest aż tak źle?? Dużo jest opinii pozytywnych jak i negatywnych ale powielających się jak np. pomiatanie nowymi oraz mniejsze prawa niż więźniowie.
Sam złożyłem papiery, była rozmowa kwalifikacyjna, kazali czekać na odpowiedź tydzień. czekałem miesiąc az wkońcu sam zadzwoniłem i się dowiedziałem że jeśli nie mam żadnej informacji to znaczy że raczej nic z tego. Nie bardzo wiem co mogło pójść nie tak na rozmowie gdyż była to rozmowa podobna na której byłem 2 lata temu. Może struktura była inna bo przeprowadzona była w ZK docelowym gdzie chciałem pracować ale po rozmowie wyproszono mnie na 10m8n a potem zaproszono do pokoju znów i wręczono kartkę z następnym terminem testów itp... chyba sobie odpuszczę ta formacje...
Han91 napisał:A możesz powiedzieć jakie były pytania na rozmowie?
Piotrula1990 napisał:Witam dostałem telefon ze 3.08 mam się stawić po obiegowke. Czy podpowie ktoś czy to znaczy że zaliczyłem psychologa? I jak teraz dalej będzie to wyglądało? Będę bardzo wdzięczny za podpowiedzi. Pozdrawiam
BobBudowniczy_123 napisał:Po trzech tygodniach otrzymałem decyzję o zdolności do służby. Następne pytanie brzmi skąd wziąść numer kandydata aby sprawdzić w rankingu swój wynik?
Tangsten napisał:Witam
Dostałeś informację pocztą o zdolności do służby ?
Directdrive napisał:Ja już jestem szczęśliwy, skończyłem swoją przygodę z sw, odszedłem miesiąc temu i cieszę się bardzo, skasowali mnie za mundur, buty plus wstępniak, także jak chcecie odejść to polecam odejść przed podoficerka, bo później koszt wzrośnie i to bardzo około pewnie 5-6 tys.