Praca w Służbie Więziennej

• Autor wątku Autor wątku Barbie
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Nurtuje mnei jeszcze jedna sprawa: wymagania na młodszego wychowawcę były tylko takie, że idealny stan zdrowia, i mgr z pedagogiki. Nie było określonej resojalizacji, tym bardziej, że dzwoniłam i zapytałam, czy resocjalizacja jest konieczna, odpowiedzieli, że nie.
Czy oreintujecie się, czy pracują gdzieś młodsi wychowawcy, którzy nie sa po resocjalizacji? (tak jak ja)?

Nie musi to być reso. Znam osoby, które nie są po reso, a pracują na tym stanowisku. A wykształcenie masz pedagogiczne czy jakie?

Tak, wykształcenie mam pedagogiczne, ale o innej specjalności ( mam pedagogika, specjalność: animacja społeczno - kulturalna).
W takim razie, dzięki za odpowiedź, będę cierpliwie czekała na telefon. Ciekawa jestem tylko iel to może trwać, skoro na necie jest info, że przewidywane zatrudnienie jest od 1.03.2010.

Akte napisał:
Co do terminu to nie wiem, ale wykształcenie jest na pewno w porządku.

Dobra, to teraz tylko muszę się uzbroić w cierpliwość. Nie będę więcej smęcić tutaj, bo to bez sensu. Nijak niczego nie możecie przyspieszyć;) Ale jak do poniedziałku nie dostanę żadnej odpowiedzi to chyba jednak tam zadzwonię. No i oczywiście dam wam znać, czego się dowiedziałam.

corsyka84 napisał:
Dobra, to teraz tylko muszę się uzbroić w cierpliwość. Nie będę więcej smęcić tutaj, bo to bez sensu. Nijak niczego nie możecie przyspieszyć;) Ale jak do poniedziałku nie dostanę żadnej odpowiedzi to chyba jednak tam zadzwonię. No i oczywiście dam wam znać, czego się dowiedziałam.

Jakie to miasto ;) 1marzec... :]

ja czekałem grubo ponad miesiac...

wiec spokojnie czekac.

Nie wiem, czy ma to znaczenie w tej dyskusji- chodzi o J-bie (woj. śląskie).
Też w rozpisanym konkursie? Dziwne, że trwa to aż tak długo.

to i tak krociutko, u mnie niektorzy czekali prawie dwa lata zanim sie ktos do nich odezwal

Zastanawia mnie jedna rzecz, skoro tak długo trzeba czekać, na telefon z kadr- to czy ktokolwiek z oczekujących sam próbował się dodzwonić, pytać co z jego podaniem? czy po prostu wszyscy cierpliwie czekali, nawet 2 lata?

Raczej od razu ich poinformowano że czas oczekiwania będzie bardzo długi i nie mają się zwalniać z obecnej pracy hehe

bombermax napisał:
Raczej od razu ich poinformowano że czas oczekiwania będzie bardzo długi i nie mają się zwalniać z obecnej pracy hehe

Przynajmniej uczciwie z ich strony. Dzwonie w poniedziałek.

NIE DZWOŃ!!!!
to nie jest fabryka kredek;-), jak beda Cie potrzebowac, to Cie znajda, narzucajac sie na pewno nic nie przyspieszysz

lysy81 napisał:
NIE DZWOŃ!!!!
to nie jest fabryka kredek;-), jak beda Cie potrzebowac, to Cie znajda, narzucajac sie na pewno nic nie przyspieszysz

No ale Wiecie o co chodzi- że to jest konkurs, a nie podanie przyniesione od tak. Konkurs, w którym jest określony czas na rozmowę, testy i rozpoczęcie pracy. Nie wiem co zrobię w takim razie. Ale dzięki za rady i podpowiedzi!

to co ze konkurs? to tym bardziej jak "wygrasz" to ONI sie z Toba skontaktuja nie?;-)
a jak nie wygrasz, to dzwonienie i tak nic nie da;-)
zrobisz jak zechcesz

Trochę cierpliwości koleżanko.... a jak już byś się dostała to jeszcze większej życzę, tym bardziej w SW!!!!

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót