forg
Praktyk
- Odpowiedzi
- 20 517
corsyka84 napisał:nie wiem, czy mam do nich zadzwonić zapytać, czy spokojnie czekać,
Czekać.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
corsyka84 napisał:nie wiem, czy mam do nich zadzwonić zapytać, czy spokojnie czekać,
Akte napisał:Co do terminu to nie wiem, ale wykształcenie jest na pewno w porządku.
corsyka84 napisał:Dobra, to teraz tylko muszę się uzbroić w cierpliwość. Nie będę więcej smęcić tutaj, bo to bez sensu. Nijak niczego nie możecie przyspieszyćAle jak do poniedziałku nie dostanę żadnej odpowiedzi to chyba jednak tam zadzwonię. No i oczywiście dam wam znać, czego się dowiedziałam.
lysy81 napisał:to i tak krociutko, u mnie niektorzy czekali prawie dwa lata zanim sie ktos do nich odezwal
bombermax napisał:Raczej od razu ich poinformowano że czas oczekiwania będzie bardzo długi i nie mają się zwalniać z obecnej pracy hehe
corsyka84 napisał:Przynajmniej uczciwie z ich strony. Dzwonie w poniedziałek.
lysy81 napisał:NIE DZWOŃ!!!!
to nie jest fabryka kredek;-), jak beda Cie potrzebowac, to Cie znajda, narzucajac sie na pewno nic nie przyspieszysz