Praca w Służbie Więziennej

• Autor wątku Autor wątku Barbie
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Witam, Zapytam inaczej, czy na komisji lekarskiej kobieta zdejmuje koszulkę?:)

(temat tatuaży na forum był ogólnikowo poruszony, mnie interesuje podejście komisji lekarskiej do tematu)

forg napisał:
Trzy osoby o identycznych kwalifikacjach, zdolnościach medycznych, inteligencji. Jedną trzeba odrzucić. Jak dla mnie - pożegnać należy posiadaczkę czegoś, co dawno temu posiadali tylko i wyłącznie przestępcy :-) I marynarze.
A czy zaważy? Przeceniasz użytkowników tego forum.

A co do ma do rzeczy drogi "moderatorze" co kiedyś posiadali inni, nawet przestępcy i marynarze? Kiedyś 16latka, jak nie miała męża, była już starą panną...czy ktoś na to zwraca uwagę w dzisiejszych czasach? Kiedyś, jak kobieta założyła sukienkę, która odsłaniała jej kostkę u nogi, była krótko mówiąc zdzirą, a czy teraz ktoś na to zwraca uwagę...? Kiedyś to kiedyś, teraz to teraz...

a kto nie spróbuje, ten się nie przekona;)

-są jednak stanowiska ,na ktorych NADAL pewne zachowania i ozdobniki nie przystoja...nie tylko tatuaże,ale rowniez kolczyki "zainstalowane" na twarzy.

Witam
mam do Was pytanie. Składam papiery do SW i zastanawiam sie jak napisać list motywacyjny.Wiem że jest dużo gotowych wzorów ale szukam takiego, który będzie pasował do stanowiska pracy. Może podrzucicie taki wzór albo napiszcie co w nim powinno sie znajdować. Z góry dzięki

-nie napiszemy...Brak słów po prostu...Wstydziłabym się poprosic o cos takiego tutaj. Kolego, z czym Ty chcesz startowac do SW,jak z takim prostym ,najprostszym zadaniem nie umiesz sobie poradzic... :/// Jestem zdegustowana, jestes kolejny ktorys tam, ktory pyta o to samo...

jestem pod wrażeniem poziomu intelektualnego niektórych zapytań...
miej ich w swojej opiece..

Jeśli ktoś taki dostanie się do służby, to już można współczuć współpracownikom i osadzonym będącym pod jego nadzorem.

witam
Mam pytanie ile trwa szkółka i gdzie sie odbywa (przygotowanie do pracy w ZK w charakterze Kierowca) pozdrawiam

Hej.
Mam takie pytanie jeżeli byłem karany ale skazanie uległo zatarciu i mam już wyczyszczona dane w Ksip to czy nie będzie problemów z rekrutacją do Służby Więziennej? Pozdrawiam Maciek

Nie będzie. Prawdopodobnie zostanie przyjęty inny kandydat.

To jeżeli mam czysto(teoretycznie) w papierach to czemu mieliby przyjąć innego kandydata?

no ale zawsze spróbować można .Pozdrawiam Maciek

hmmm.
Jak tacy ludzie mają pracować w SW co to nawet im się napisać nic nie chce,to tylko należy współczuć skazanym ...oraz współpracownikom...

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót