K
Kruger34
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 5
Witam, moj pracodawca domaga się zwrotu pieniedzy ktore mi wysylal za 3 miesiace niby pracy, co tk oznacza ze wysylal mi pieniadze co miesiac przez 3 miesiące ta samą kwote tak mi powiedzial mowie ok nie ma pracy to ok bedzie praca to przyjade odrobie ale nie było pracy przez 3 miesiace a przez 3 mkesiace dostawalem co miesiąc przelewy . Nie pojechalem pozniej do pracy bo wyjechalem do Angli i go o tym poinformowalem on powiedzial ze musze mu oddac te pieniadze, nie zaiweralem z nim zadnej umowy ani nic tylko slownie ja z nim i tyle zadnych podpisów ani papierów dostalem maila ze musze oddac mu pieniadze mowie ok i czy moge wplacac jakas kwote co miesiac . Napisal ze minimum 500 euro a dlug mam ponad 3 tys czy musze tak splacac czy moge np wysylac po 20 euro czy nawet 50 i czy moge miec jakas slrawe w sądzę lub cos takiego i jak to wszystko wygląda. A i jeszcze jedno przyslal mi mkje rozliczenie tzn tylko to ile godzin mialem i ile pieniedzy distalem zaznacze ze przez te trzy miesiace nie mam ani jednej godziny . Licze na szybką pomoc poniewaz nie stac mnie obecnie zeby wysylac tak dużą kwote i czy wgl musze wysylac . Niby bylem legalnie zatrudniony a zadnego papieru na to nie mam i mam wyrobione ubezpieczenie w AOK . Prosze o pomoc
Ostatnia edycja: