K
kinpla
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 18
Witam od października 2014 roku pracowałam na umowę o prace. W zeszłym roku chorowałam i byłam na zwolnieniu, które kończyło się 11 stycznia 2016- pomimo że umowę miałam do stycznia 2017 roku z powodu braku stanowiska pracy pracodawca rozwiązał ze mną umowę- zaproponował porozumienie stron a ja nie znając się zgodziłam się. Do 31 stycznia 2016 podczas okresu wypowiedzenia na zaległym urlopie a od 1 lutego podjęłam nową prace na umowę zlecenie, stawka na umowie 2000zł.
Umowa zlecenie skończyła się około 10 marca, byłam na pośredniaku żeby się zarejestrować ale okazało się że zasiek przysługuje mi dopiero po 3 miesiącach.
Jest to da mnie problem bo w tej chwili nie mam za co żyć, jestem matką samotnie wychowującą dziecko 13 letnie. Na pośredniaku nie mówiłam o pracy na umowę zlecenie bo nie wiedziałam czy to ważne...czy to zmieni moją sytuacje.
Bardzo proszę o odpowiedz czy ta umowa zmienia coś i czy jeśli nie mam możliwość lub sens się odwoływać? co mam zrobić??Bardzo proszę o rade
Umowa zlecenie skończyła się około 10 marca, byłam na pośredniaku żeby się zarejestrować ale okazało się że zasiek przysługuje mi dopiero po 3 miesiącach.
Jest to da mnie problem bo w tej chwili nie mam za co żyć, jestem matką samotnie wychowującą dziecko 13 letnie. Na pośredniaku nie mówiłam o pracy na umowę zlecenie bo nie wiedziałam czy to ważne...czy to zmieni moją sytuacje.
Bardzo proszę o odpowiedz czy ta umowa zmienia coś i czy jeśli nie mam możliwość lub sens się odwoływać? co mam zrobić??Bardzo proszę o rade