prawo jazdy

• Autor wątku Autor wątku lucjan0307
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
L

lucjan0307

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
mam pytanie dostalem zakaz prowadzenia pojazdow mechanicznych na 12 miesiecy minus 3 jak pojde na kurs w anglii jak moge sie odwolac bo nie mam zadnego srodka transportu zeby dostac sie do pracy 8mil mam na utrzymaniu corke nawet do sklepu 4mile bez samochodu nie jestem w stanie nic zrobic dziekuje za jaka kolwiek pomoc

Bez powodu zakazu nie dostales - nalezy ponosic konsekwencje swoich czynow - odwolac sie mozesz do instytucji, ktora dala Ci zakaz.

ja nie potrzebuje twojego komentarza bo to lubisz TYLKO ZADALEM PYTANIE z tego co widze to nimasz pojecia o prawie a lubisz komus dopiec wybacz ale taki komentarz to sobie daruj bo konkretna osoba ktora chciala by mi pomoc to napisalbym szczegolowo jak do tego doszlo

Dalam Ci odpowiedz - jak piszesz na forum to nie oczekuj tylko odpowiedzi :) - skrytykowalam tylko Ciebie :) wiec nie wyjezdzaj mi tu z tym co lubie i o czym mam pojecie. Jezeli chcesz szczegolowej instrukcji to moze napisz, kto odebral Ci prawo jazdy - DVLA, sad, policja przeciez wrozka nie jestem.

wiesz co :?:zaluje ze znalazjem to forum.....no coments

Powrót