Prawo jazdy

• Autor wątku Autor wątku Markoqw
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

Markoqw

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Dzien dobry :) mam taka sprawe zostalem zlpapany w niemczech po pijaku samochodem w lutym 2013 mialem 1.66 we krwi ale nie mialem wtedy prawa jazdy i mialem wtedy 19 lat i nie wpelni dorosly sad tak stwierdzil dostalem wyrok w sierpniu 2013 9 miesiecy zakaz prowadzenia samochodu i 500 euro kare wszystko zaplacone. Teraz 2015 roku zdalem prawko w polsce i 2015 w maju mialem kontrole policji niemieckiej i bylo wszystko wporzadku a 2015 sierpien w drodze do polski mialem kontrole zoll prywatne auto policji i nie moglem jechac dalej bo mam zakaz mi powiedziano co teraz mam zrobic wszedzie dzwonilem w niemczech i niby moge jejzdzic ale niewiedza dokladnie tego i co teraz gdzie sie udac z tym zebym byl pewny na sto procent czy moge????

Za jazdę po pijaku w Niemczech tak bywa jesteś w komputerze Policyjnym najprawdopodobniej czeka cię Test MPU żebyś mógł jeżdzić w Niemczech.
W najbliższym Wydziale Komunikacji w Niemczech sprawdz czy jesteś w Komputerze Policyjnym.

Powodzenia

Mpu to napewno nie musze robic bo nie mial bym zakazu 9 miesiecy poruszania sie po niemczech ba mialbym to do zdania tych testow. I policja jak mnie zatrzymala i mnie sprawdzali to bylo wszystko wpirzadku a jak bym mial zdawac te testy to by chyba wiedzieli o tym a jak nazywa sie ta istytucja niemczech co pan mowi???

Ostatnia edycja:
Powrót