prawo policyjne - sluzba patrolowa

• Autor wątku Autor wątku ohm
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
O

ohm

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
12
witam. czy moglby ktos mi napisac gdzie znajde inormacje dotyczace form i metod wykonywania zadan przez policjantow pelniacych sluzbe patrolowa? ....jak narazie mam jedno zrodlo i jest nim zarzadzenie komendanta glownego policji z 14.08.07
z gory dziekuje za pomoc/ pozdrawiam

formy i metody wykonywania sluzby patrolowej //w jaki sposob sa organizowane patrole, przez kogo sa organizowane, jak policjanci moga wykonywac patrole itd...

Skoro Zarządzenie znasz to co jeszcze chcesz wiedzieć i po co...?:)

bibliografi musze wiecej miec....:) na posterunku policji tez nie potrafili mi powiedziec gdzie cos wiecej znajde....:/

,żebyś nie miał za łatwo...:0- to poszukaj czegoś o działaniach blokadowych, pościgowych, kontroli ruchu drogowego, przestudiuj UoP, KPK, UPoRD i pytaj dalej -ale konkretnie...:)

a nie mozesz podac konkretnych zarzadzen? ustaw? art?....o 12:00 musialbym zdac ta prace:) 2pozycjiii mi brakuje...
'zycie jest tak trudne ze trzeba je sobie ulatwiac' dlatego wlasnie prosilem o pomoc na tym forum :)

znalazlem jeszcze dz.urz.kgp.07.15.119

Leniuszku poszukaj trochę a nie na łatwiznę
Odwiedź stronę KGP w necie Policja - Komenda Główna Policji , Sejm Rzeczypospolitej Polskiej akty prawne hasło policja i wybierz co Cię interesuje, odwiedź stronę www. ifp. pl tam znajdziesz wszystkie przepisy prawne dotyczące działań policji, poszukaj na stronie WSPol w Szczytnie,wpisz w wyszukiwarkę to też Ci kilka rzeczy wyskoczy

Ostatnia edycja:
Powrót