Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Proszę o pomoc.w 2011roku zdawałam egzaminy na rawojazdy.zdałam.ale nieotrzymałam prawojazdy.gdyrz meldunku niepodiadałam stałego ani tymczasowego.teraz mam meldunek stały.i moje pytanie czy mogę wystąpić z wnioskiem o wydanie prawojazdy.proszę o pomoc.dziękuje.
Arkusz przebiegu egzaminu praktycznego.druczek moich danych nazwa organu wydajoncego.orzeczenie lekarskie .na druczku mich danych zezdjecirm mam wpis decyzji odmowy.czy mógł pan mi wysłać e-maila.to bym zaluczniki zdjęć wysłała dokumentów.
Zdałem prawo jazdy w2011z chwilą zdawania prawojazdy byłem już wymedowany z Polski prawo jazdy zdałem mam wszystkie dokumenty odnośnie zdanego prawka po dwóch tygodniach przyszła mi odmowa wydania mi prawka kilka krotnie dzwoniłem do urzędu miasta Gliwice ci dalej pani z urzędu powiedział że musiałbym się zameldować ponownie i przebywać w kraju 165dni niestety próbowałem się zamedowac u kogo kolwiek ale nikt nie podjął się takiego wyzwania dałem sobie spokuj minęło już parę lat od zdanego egzaminu na pewno jest jakiś aby uzyskać prawko obecnie 8lat mieszkam w Niemczech na stałe proszę o jakimkolwiek porade co dalej
jeszcze jeden tak napisany post a usunę cały temat, pisz po polsku używając znaków przestankowych. mod
PKK (Profile Kandydata na Kierowcę) wprowadzono w 2013 roku, a więc jak zdałeś/aś prawo jazdy w 2011, to raczego go nie miałaś - nie wiem jednak, czy to blokuje możliwość wydania dokumentu, czy może tylko nieco utrudnia w postaci większej ilości biurokracji.