Prawojazdy

• Autor wątku Autor wątku Basia41
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

Basia41

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
19
Proszę o pomoc.w 2011roku zdawałam egzaminy na rawojazdy.zdałam.ale nieotrzymałam prawojazdy.gdyrz meldunku niepodiadałam stałego ani tymczasowego.teraz mam meldunek stały.i moje pytanie czy mogę wystąpić z wnioskiem o wydanie prawojazdy.proszę o pomoc.dziękuje.

Prawojazdy zdałam.i co dalej mam z tym zrobić.gdzie się udać.o wydanie prawojazdy.

Czy może ktoś mi udzielić pomocy

Nie wiem jak dołączyć zaloczniki zdjęć

Napisz po prostu.

Arkusz przebiegu egzaminu praktycznego.druczek moich danych nazwa organu wydajoncego.orzeczenie lekarskie .na druczku mich danych zezdjecirm mam wpis decyzji odmowy.czy mógł pan mi wysłać e-maila.to bym zaluczniki zdjęć wysłała dokumentów.

Zdałem prawo jazdy w2011z chwilą zdawania prawojazdy byłem już wymedowany z Polski prawo jazdy zdałem mam wszystkie dokumenty odnośnie zdanego prawka po dwóch tygodniach przyszła mi odmowa wydania mi prawka kilka krotnie dzwoniłem do urzędu miasta Gliwice ci dalej pani z urzędu powiedział że musiałbym się zameldować ponownie i przebywać w kraju 165dni niestety próbowałem się zamedowac u kogo kolwiek ale nikt nie podjął się takiego wyzwania dałem sobie spokuj minęło już parę lat od zdanego egzaminu na pewno jest jakiś aby uzyskać prawko obecnie 8lat mieszkam w Niemczech na stałe proszę o jakimkolwiek porade co dalej

jeszcze jeden tak napisany post a usunę cały temat, pisz po polsku używając znaków przestankowych. mod

Ostatnią edycję dokonał moderator:
PKK (Profile Kandydata na Kierowcę) wprowadzono w 2013 roku, a więc jak zdałeś/aś prawo jazdy w 2011, to raczego go nie miałaś - nie wiem jednak, czy to blokuje możliwość wydania dokumentu, czy może tylko nieco utrudnia w postaci większej ilości biurokracji.

Powrót