PRESCO umorzenie sprawy

• Autor wątku Autor wątku amazon
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
A

amazon

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam
Czy komuś udało się doprowadzić do umorzenia sprawy z PRESCO?
Wczoraj właśnie otrzymałam wiadomość z SAdu, że moja sprawa został umorzona, ponieważ Presko nie uzupełniło braków formalnych. Wcześniej otrzymałam zwrot zajętej przez komornika emerytury. CAły złodziejski procerer odbywał się jednak pomiędzy komornikiem, a ZUS /o komorniku dowiedziałam się po otrzymaniu emerytury w styczniu tego roku/ Po prostu bez mojego udziału, bez mojej wiadomości, bez mojej WINY! dysponowano sobie moją emeryturą przez cztery miesiące.
Nie jestem więc z takiej decyzji Sądu zadowolona, ponieważ w moim odczuciu nie doszło do rozstrzygnięcia sprawy. Mam też obawy, że dla Presko to wcale nie jest koniec.
Chciałabym oskarżyć presko ŻĄDANIEM ODSZKODOWANIA ZA UTRATĘ ZDROWIA, UTRACONE KORZYŚCI, OCHRONĘ DÓBR OSOBISTYCH(bezprawne nękanie i nie wiem co tam jescze. ALe pytanie co w ogóle mogę zrobić?
Ponieważ presko w moim przypadku dług wymyśliło, chciałaby również zgłosić do prokuratury popełnienie przestępstwa. Sprawa jest o tyle dla mnie skomplikowana, że od kilku lat mieszkam za granicą na stałe /to typowe dla działań presko/ i każdy mój ruch w sądzie lub na policji wymaga mojej obecności.
Może ktoś coś mi podpowie?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót