próba wmówienia?

• Autor wątku Autor wątku ustian18
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
U

ustian18

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
Witam. Bylem 2 dni temu w barze. Tam wypiłem kilka piw, gdy wychodziłem, rzuciłem gumową wycieraczką na prawo. Na moje nieszczęście były tam kamery. Własciciel zadzwonił do mnie i powiedział ze ma wszystko nagrane i ze trafiłem w samochód, ze teraz będę musiał oddać pieniądze za wyrządzona szkodę inaczej pójdzie na policje. To ja wystraszony poszedłem zobaczyć to nagranie i tam faktycznie było pokazane, ze wychodzę z baru, ze rzucam tą wycieraczką, ale kamera była ustawiona na wejście i w lewo, a ten rzekomy samochód był na prawo, czyli nie jest pokazane, ze on tam stoi i ze ja w niego trafiłem bo tego nie ma na kamerach. Facet mi powiedział, ze trafiłem w parasol ogrodowy i ta wycieraczka spadła później na dach samochodu i wgniotła dach i porysowała lakier. Czy on nie mając takich dowodów, ze trafiłem w ten samochód może mi zrobić jakieś problemy? Bardzo proszę o porade

bylem tam jeszcze raz dzisiaj, facet pokazał jeszcze raz nagranie i tam nie ma pokazane ze gdzieś stoi samochód, ze ja w niego trafiłem, jak on to powiedział "on zawsze tam stoi i ja w niego trafiłem" ale udokumentowanego nie ma, ze właśnie w jakiś samochód rzuciłem

Powrót